Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

De knappe Nederlandse atlete Lieke Klaver heeft laten zien waarom zij nou zo’n topsportster is. Ze doet er werkelijk alles aan om zo fit en gezond mogelijk te blijven. Ze laat haar geheim nu ook zien aan al haar volgers. Of dit wel zo verstandig is, is natuurlijk de vraag. Lieke deelt namelijk een foto waarin ze in een enorm koud ijsbad zit! Dit is ideaal voor het herstellen van de spieren. Naast dat we een bad zien met water en een enorme hoeveelheid ijsblokjes, zien we ook de prachtig gespierde bovenbenen van de knappe atlete. Hier kunnen haar volgers flink van genieten. Bekijk de foto van Lieke in het ijsbad hieronder!

Lieke Klaver ijsbad

Lieke Klaver laat zich goed zien op EK in Rome

Atlete Lieke Klaver heeft meteen bewezen dat die verschrikkelijke ijsbaden toch ook echt ergens goed voor zijn. Ze heeft namelijk een bronzen medaille in ontvangst genomen op het EK atletiek in Rome. Ze veroverde de bronzen medaille op de 400m sprint. Ook de Nederlander Bonevacia heeft de bronzen medaille op de 400m sprint in de wacht gesleept. Hij dit deed bij de mannen. Femke Bol heeft al een gouden medaille gewonnen, zij dit deed op de 400m horde. De Nederlanders hebben dus weer goed gepresteerd en zullen met veel vertrouwen naar de Olympische Spelen gaan.

Meer zien van Lieke Klaver doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe atlete Lieke Klaver? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De knappe blondine is even geleden uitgeroepen tot de knapste sportvrouw van 2024. Dat is ook niet zo gek, want Lieke ziet er erg goed uit. Ze plaatst ook veel beelden van zichzelf op haar pagina. Ze deelt video’s van zichzelf in de sportschool, tijdens trainingen en wedstrijden. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!