Atlete Lieke Klaver maakt mannelijke fans wild met zeer intense pose (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft niet alleen haar talent mee, maar ook qua uiterlijk is ze absoluut een blikvanger op elk atletiektoernooi. Geen wonder dat alle (vooral mannelijke) volgers aan haar lippen hangen als ze voor de microfoon staat. Dat ziet er in haar geval héél intens uit…

Onze knappe atlete Lieke Klaver heeft haar mannelijke volgers flink weten te verwennen met haar nieuwe Instagram-bericht. Normaliter loopt ze te koop met haar geweldig fitte vormen, maar deze keer houdt ze het ‘simpel’. In Liekes geval is dat alsnog héél interessant! Een fotootje van Lieke voor een NOS-microfoon zorgt er ook gewoon voor dat elke man stopt met scrollen. Lieke kijkt verleidelijk voor zich uit, en eist al je aandacht op. Wil jij de foto zelf ook even goed bewonderen? Kijk dan hier.

Lieke Klaver

Lieke Klaver gaat voor goud op EK

Lieke Klaver durft zich uit te spreken en zegt voor goud te gaan op het EK. Van 7 tot 12 juni zal het EK atletiek plaatsvinden in Rome. Lieke Klaver is al Europees en wereldkampioene estafette, maar wil ook graag een eigen gouden medaille. De hoogste medaille die ze haalde op de 400m was een zilveren. Toen eindigde Lieke achter landgenoot Femke Bol. Op papier is Lieke Klaver zeker een van de topfavorieten voor de gouden plak. Anderhalve maand na het EK zullen de Olympische Spelen al plaatsvinden. Hier wil Lieke natuurlijk helemaal 100% op voorbereid zijn. Er is dus veel werk aan de winkel voor Lieke de komende periode.

Meer zien van Lieke Klaver doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe atlete Lieke Klaver? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe atlete vaak heerlijke video’s van zichzelf in de sportschool. Lieke doet er alles aan om in vorm te blijven. Dit levert altijd geweldige beelden op voor haar volgers. Haar volgers mogen dan ook van groot geluk spreken dat strakke sportpakjes de favoriete outfit is van Lieke. Naast deze actieve beelden deelt Lieke zo nu en dan ook nog eens wat beelden uit haar privéleven. Ze is buiten het seizoen vaak te vinden in tropisch landen en deelt ook hiervan goeie foto’s. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!