Atlete Lieke Klaver laat je meegluren onder de douche (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Atlete Lieke Klaver geeft iedereen een uniek kijkje op Instagram en laat ons meekijken wanneer ze in de douche stapt!

Lieke Klaver is volop aan het trainen voor het aankomende seizoen. Hier maakt ze regelmatig video’s over voor op haar Instagramkanaal. Ook recent heeft ze een fantastische video voor haar fans gemaakt. Het is een sponsordeal van een product die ze voor haar krullen gebruikt en dat laat ze goed zien! Het begint met Lieke die aan het sprinten is en vervolgens gaat ze lekker douchen om weer fris te worden. Haar volgers krijgen dit allemaal te zien, hoe ze zonder enige kleding daar onder de stralen staat en haar haren met veel verzorging aan het wassen is.

Bekijk de hele video van Lieke hier!

Lieke Klaver

De goedlopende carrière van atlete Lieke Klaver

Lieke Klaver is een bekende Nederlandse atlete en is voornamelijk gespecialiseerd in de sprint. Hier heeft ze al best veel mee bereikt. De snelle blondine heeft in haar eerste jaren al meegedaan aan aardig wat toernooien, zoals het WK onder 20. Ook heeft ze haar debuut gemaakt op de Olympische Spelen in Tokyo en meegedaan aan het WK en EK. Ze heeft op deze toernooien al een paar gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen!

Aankomende Olympische Spelen in Parijs is ze er ook bij met de gemixte en de vrouwen 4×400 meter. Gemixt houdt in dat er twee mannen en twee vrouwen in het team zitten. Hier zit onder andere atlete Femke Bol ook bij. Hopelijk kunnen ze het goud meenemen naar huis. Maar dat zullen we moeten gaan afwachten!

Wil je nou meer zien van Lieke Klaver

Als jij de carrière van Lieke Klaver nou helemaal bij wilt houden, neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze geeft hier genoeg updates over hoe ze zich klaarmaakt voor de opkomende toernooien. Maar ook beelden uit haar privéleven en leuke kiekjes van vakanties. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.