Atlete Lieke Klaver deelt intiem kiekje vanuit haar kleedkamer (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige atlete Lieke Klaver heeft weer een nieuw kiekje online gezet en daar genieten al haar volgers nu natuurlijk enorm van. Kijk maar mee!

Lieke Klaver deelt een foto vanuit haar kleedkamer en dat ziet er natuurlijk weer bijzonder uit. De mooie blondine weet wel hoe ze de harten van haar fans moet veroveren en dit soort foto’s helpen daar absoluut bij. De leuke foto van Lieke die op een bankje in haar kleedkamer rust, laat gelijk zie wat mensen zo leuk aan haar vinden. Zo kan je de mooie vormen van de atlete op deze foto goed zien. Ze draagt een strak pakje waar iedereen van smult en ook haar perfecte glimlach is zichtbaar.

Lieke Klaver weet wel hoe ze moet poseren voor de foto

Hoewel de atlete meestal zichzelf van een wat stoerdere kant laat zien, weet ze absoluut hoe ze zichzelf moet laten fotograferen. Ze kan in haar foto’s ook een hele andere kant van zichzelf tonen. Toen Lieke gevraagd werd om de promotie te doen voor een bekend horlogemerk zei ze natuurlijk meteen ja. In haar kleedkamer wist Lieke de ideale foto te schieten voor de campagne. Bekijk die dan ook snel hier!

Lieke Klaver is een van de mooiere vrouwen van Nederland

Er zijn nog steeds mannen die spieren op vrouwen niet meteen aantrekkelijk vinden. En dat terwijl Lieke Klaver gewoon een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland is. Dat zie je wel als je de foto’s van de atlete bekijkt. Met elke foto weet Lieke haar beste features naar voren te laten komen. Ze is een natuurtalent als het op het maken van mooie foto’s aankomt.

Meer zien van Lieke Klaver kan op Instagram

Als je nou nog meer van Lieke Klaver wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de prachtige dame nog veel meer mooie plaatjes staan die je kan bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...