Ariel Winter ondergaat metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

ARiel Winter metamorfose

We willen niet klikken, maar zo’n transformatie haal je niet in één keer in de sportschool…

Toen Ariel Winter dit weekend in het openbaar verscheen, waren wij zeker niet de enigen die iets opviel. Was het een ‘body double’, of liep de échte Ariel Winter daar nou over straat? De actrice , die we een maandje geleden nog ‘gewoon’ met haar vertrouwde vorm in de sportschool zagen ploeteren, lijkt er sindsdien ineens enorm veel kilo’s afgeschaafd te hebben! Ook de vorm van haar gezicht lijkt in één klap totaal anders. Gezond leven kan een boel teweegbrengen, maar zó’n metamorfose ‘haal’ je niet in de sportschool, zijn veel mensen het over eens. Nou mag Ariel, die van zichzelf zéér curvy is (en dat is geen probleem!), natuurlijk zelf weten wat ze met haar centjes doet, maar opvallend is het wel…

Hoe zie jij Ariel het liefst?

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten