Ariana Grande stoot Selena Gomez van Insta-troon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ariana Grande Instagram

Zangeres heeft nu 146,29 miljoen fans op het fotoplatform…

Groot nieuws in social media-land! De voormalig ‘koningin’ van Instagram, Selena Gomez, is vandaag van haar troon gestoten door niemand minder dan Ariana Grande! Zij is nu officieel de meest gevolgde vrouw van de wereld.

De populaire zangeres heeft deze maand een nieuw album uitgebracht, en zit dus ook op het fotoplatform dik in de lift. Maar liefst 146,29 miljoen mensen zijn nu ‘fan’ op Instagram, een paar duizend meer dan concullega Selena Gomez. Even ter illustratie: dat is meer dan het totale inwonertal van Japan!

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten