SCHOKKEND: Anouk vraagt kandidate The Voice of Holland of ze slikt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Let’s get ready to rumble! The Voice of Holland is begonnen met The Battles. En dat levert een snoeiharde strijd op. Steals, saves, vroegtijdige eliminatie en keiharde battles zijn aan de orde van de dag. Gelukkig is er tussendoor ook nog genoeg tijd voor verwarring en romantiek, zoals bij de volgende kandidaten.

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

De eerste memorabele battle komt uit team Anouk. De zangeres staat bekend om haar omstreden uitspraken en bijzondere keuzes. Dat is ook nu geen uitzondering. De battle is tussen Syldiane, Joanne en Lucas. Drie zangers met een krachtige soul en R&B sound. Je zou verwachten dat hun optreden intens en serieus wordt, maar er was gelukkig ook nog tijd om te lachen. Syldiane, de Nederlandse Aretha Franklin, heeft een beetje moeite met praten en horen. Toen Anouk vroeg of de zangeres last heeft van slissen verstond zij namelijk heel wat anders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Slik jij?

Syldiane dacht namelijk dat Anouk aan haar vroeg of ze ‘slikt’. Een bijzondere vraag, zelfs voor Anouk. En Syldiane wist duidelijk even niet wat ze moest zeggen. Dat soort vragen horen toch niet thuis in The Voice? Het is een keurige familieshow. Anouk kon er wel om lachen. Lucas won uiteindelijk de battle, maar Ali wist Syldiane nog te redden en stal haar voor zijn team. Hopelijk betekent dat nog meer mooie versprekingen in de toekomst.

Romeo en Julia

In team Waylon kregen de battles een romantisch tintje. Waylon zet Sem, Daniël en Jorieke tegenover elkaar. Het trio besluit om van hun lied een soort liefdesbattle te maken. Niet alleen een plek in The Knockouts, maar ook de hand van de beeldschone Jorieke staat op het spel. Sem en Daniël strijden om haar hart te veroveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jorieke (@joriekesterkenmusic)

De twee zeventien jarige zangers in spé strijden om de liefde van de mooie Jorieke. Maar waar Sem en Jorieke elkaar in de pré-battle flink opzoeken en uitdagen, blijft Daniël de derde viool spelen. Hij moet dus vroegtijdig naar huis. Met gebroken hart druipt hij af. In de echte battle vliegen de vonken er tussen Sem en Jorieke vanaf. En hoewel de coole, jonge rocker niet haar hart verovert, wint potentieel finalist Sem wel een plek in The Knockouts. Maar geen nood, Jorieke is gered door Waylon, dus dit mooie avontuur krijgt nog een staartje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEM ROZENDAAL (@semrozendaal)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!