SCHOKKEND: Anouk vraagt kandidate The Voice of Holland of ze slikt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Let’s get ready to rumble! The Voice of Holland is begonnen met The Battles. En dat levert een snoeiharde strijd op. Steals, saves, vroegtijdige eliminatie en keiharde battles zijn aan de orde van de dag. Gelukkig is er tussendoor ook nog genoeg tijd voor verwarring en romantiek, zoals bij de volgende kandidaten.

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

De eerste memorabele battle komt uit team Anouk. De zangeres staat bekend om haar omstreden uitspraken en bijzondere keuzes. Dat is ook nu geen uitzondering. De battle is tussen Syldiane, Joanne en Lucas. Drie zangers met een krachtige soul en R&B sound. Je zou verwachten dat hun optreden intens en serieus wordt, maar er was gelukkig ook nog tijd om te lachen. Syldiane, de Nederlandse Aretha Franklin, heeft een beetje moeite met praten en horen. Toen Anouk vroeg of de zangeres last heeft van slissen verstond zij namelijk heel wat anders.

Slik jij?

Syldiane dacht namelijk dat Anouk aan haar vroeg of ze ‘slikt’. Een bijzondere vraag, zelfs voor Anouk. En Syldiane wist duidelijk even niet wat ze moest zeggen. Dat soort vragen horen toch niet thuis in The Voice? Het is een keurige familieshow. Anouk kon er wel om lachen. Lucas won uiteindelijk de battle, maar Ali wist Syldiane nog te redden en stal haar voor zijn team. Hopelijk betekent dat nog meer mooie versprekingen in de toekomst.

Romeo en Julia

In team Waylon kregen de battles een romantisch tintje. Waylon zet Sem, Daniël en Jorieke tegenover elkaar. Het trio besluit om van hun lied een soort liefdesbattle te maken. Niet alleen een plek in The Knockouts, maar ook de hand van de beeldschone Jorieke staat op het spel. Sem en Daniël strijden om haar hart te veroveren.

De twee zeventien jarige zangers in spé strijden om de liefde van de mooie Jorieke. Maar waar Sem en Jorieke elkaar in de pré-battle flink opzoeken en uitdagen, blijft Daniël de derde viool spelen. Hij moet dus vroegtijdig naar huis. Met gebroken hart druipt hij af. In de echte battle vliegen de vonken er tussen Sem en Jorieke vanaf. En hoewel de coole, jonge rocker niet haar hart verovert, wint potentieel finalist Sem wel een plek in The Knockouts. Maar geen nood, Jorieke is gered door Waylon, dus dit mooie avontuur krijgt nog een staartje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...