Anouk slaat weer op tilt bij The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk heeft zich tot nu toe nog niet bepaald van haar vriendelijkste kant laten zien bij The Voice of Holland. Ook deze keer zien haar collega’s de bui al hangen…

Anouk wordt vaak geroemd om haar open- en eerlijkheid bij The Voice of Holland. De zangeres kon er in voorgaande seizoenen snoeihard invliegen na een (in haar ogen) matig optreden, maar bleef dan wel altijd constructief. Dat is dit seizoen helemaal anders! Kandidaat Brenda Bee werd, ondanks dat ze gewoon door was, finaal afgebrand door Anouk. Ook schold ze collega-coach Jan Smit uit. De persoonlijke corona-container, waardoor Anouk dit jaar op een scherm ‘in de studio’ zit, lijkt het humeur van de Haagse niet bepaald goed te doen. Ook deze aflevering ziet ze het even niet meer zitten…

Lees ook: Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Ali B voorspelt onweer bij Anouk in The Voice

In onderstaand voorproefje zie je dat Anouk wéér een slecht humeur heeft tijdens de opnames van The Voice. Niet alleen haar gezicht staat op onweer: er komen zelfs donderwolkjes bij kijken! Als ze de kandidaten (en Jan) maar heel laat deze keer!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!