Anouk Maas onthult eindelijk geheim achter Expeditie Robinson succes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Maas heeft een geheime kracht waar de andere Expeditie Robinson deelnemers niks van afweten. Daarom zou het zomaar kunnen dat de actrice er dit seizoen met de winst vandoor gaat!

In het begin van dit seizoen van Expeditie Robinson viel Anouk Maas bij de meeste kijkers nog niet op. De actrice verdwijnt vanwege haar lengte en smalle bouw soms een beetje in de achtergrond. Hierdoor werden haar krachten regelmatig onderschat door de andere deelnemers van het tv-programma. Wie het dit seizoen gelukt is om het tot de 25e aflevering vol te houden, heeft gezien hoe Anouk zich er telkens weer doorheen gewurmd heeft. Het duurde even totdat de sterke speelster opviel bij het publiek en dat maakte haar eigenlijk nog gevaarlijker. Ze werd namelijk onderschat!

Anouk Maas op weg naar finale Expeditie Robinson?

Nu Anouk behoort tot de laatste 10 deelnemers van Expeditie Robinson wordt het spannender. De actrice komt steeds meer op de voorgrond en ook haar mede-kandidaten zien in dat ze er een sterke concurrent bij hebben. Anouk Maas zou Expeditie Robinson 2021 nog wel eens kunnen winnen als ze het slim aanpakt. Een plek in de finale lijkt gezien haar eerdere prestaties al min of meer een zekerheid. De actrice is zeker een tactische speler, maar bijna niemand heeft het nog gehad over haar andere wapen; haar geheime krachten…

Anouk Maas sterke speler Expeditie Robinson

Deze foto bewijst dat Anouk Maas de sterkste speelster van Expeditie Robinson is

Voordat we het gaan hebben over de geheime kracht van Anouk Maas moeten we het nog hebben over haar krachten die wel zichtbaar zijn, zoals op de foto hierboven. De spierbundels van de actrice kunnen niemand zijn ontgaan. Voor kijkers die in het begin dachten dat ze naar een kleine fragiele vrouw keken werd al snel duidelijk dat ze het mis hadden. Bij verschillende proeven was te zien dat de armen van de deelnemende mannen niks waren bij de triceps en biceps van Anouk. De foto hierboven bewijst dat de actrice vóór haar reis naar Kroatië regelmatig de sportschool bezocht heeft. Met haar opvallende armspieren heeft Anouk al heel wat proeven kunnen winnen. Het draagt bij aan haar balans (wat handig is voor evenwichtsproeven) en komt van pas als ze wilt winnen met armpje drukken. Natuurlijk heeft de actrice niet alleen haar armen opgepompt en heeft ze regelmatig ook een ‘core day’, een tem die veel wordt gebruikt onder de krachttrainers. Heb je het wasbordje van Anouk Maas al gezien?

Lees ook: GTST-actrice Anouk Maas brengt spanning terug in Expeditie Robinson

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door & (@anoukmaasyoga)

De geheime krachten van Anouk Maas in Expeditie Robinson

Wanneer je dacht dat die spieren het gevolg zijn van overmatig bezoek aan de sportschool had je het mis. Anouk Maas heeft haar fysieke kracht voornamelijk te danken aan yoga. Inmiddels weet iedereen dat het bij Expeditie Robinson niet alleen draait om fysieke kracht, maar ook om mentale kracht. Met bondjes sluiten, roddelen, puzzel- en rekenproeven en overleven is Expeditie Robinson ook een mentale uitdaging. Anouk Maas bezoekt de sportschool misschien niet overmatig, maar maakt wél overmatig gebruik van haar yogamatje. Dat is dan ook de sleutel naar de geheime kracht van de actrice: innerlijke rust. Het vele yogaën heeft ervoor gezorgd dat Maas niet alleen spierbundels heeft, maar ook haar balans en mentale kracht zijn nu haar sterke punten door die innerlijke rust. We hopen dat ze het nog een paar afleveringen redt zonder haar yogamatje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!