Anouk Hoogendijk gunt jury kijkje onder jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anouk Hoogendijk DWTS

wederom hoge scores voor blonde voetbalster bij Dancing With The Stars. Maar is dit niet gewoon omkoperij?

Anouk in de lift

Het is nog vroeg in het seizoen, maar we vermoeden nu al dat Anouk Hoogendijk een streepje voor heeft bij de jury van Dancing With The Stars. En dat komt écht niet alleen door haar rake danspasjes hoor! Laten we eens kijken naar haar optreden van gisteren. Weense wals, grote galajurk, sierlijk en… vol met lifts. Haar danspartner Jesse doet het zware werk, terwijl Anouk vrolijk ronddraait en het hele publiek een blik onder haar jurk gunt! Je ziet het op de still hierboven, de jury krijgt van Anouk een royaal uitzicht tussen de benen cadeau, en dat wordt met een applaus beloond. En een zéér hoge score, met als gevolg een plekje in de volgende show. Omkoperij? Wij zouden ook direct zwichten hoor!

Idee van Irene

Jurylid Irene Moors, die volgens veel klagers én liefhebbers op Twitter trouwens behaloos achter de desk zat, pleitte voor de ‘lift’ als nieuwe manier van juichen bij voetbal. Stuurt iemand dit door naar Lieke Martens?

Anouk zwijmelt weg

Wie het optreden van Anouk Hoogendijk in z’n volledigheid bekijkt zal zich meteen afvragen: zijn die twee een stelletje? Het antwoord is nee! Ontzettend lullig voor Anouks vriend, die waarschijnlijk knarsetandend toekijkt hoe danspartner Jesse z’n mooie vriendin wekenlang onder de gordel beetpakt, maar als dit niet uitloopt op een wals tussen de lakens, weten wij ’t ook niet meer. Anouk zou zeker niet de eerste in internationale DWTS-geschiedenis zijn die een scheve schaats rijdt met haar danspartner. Dat huis dat ze onlangs met haar vriend kocht komt dus binnenkort wel weer op Funda te staan. Schijnt aardig optrekje te zijn, dus hou ‘m in de gaten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

VI-Sinterklaas bezorgt Merel Ek rode wangen met beschamend cadeau

Merel Ek krijgt van de enige echte VI-Sinterklaas een wel erg interessant cadeautje. De blondine krijgt er zelfs rode wangetjes van...

Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws over zichzelf terwijl ze haar tranen niet meer in bedwang kan houden...

Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Sylvana IJsselmuiden is een ontzettend lieve dame die nu al gigantisch zin heeft in Kerst. Dat viert ze wel blijkbaar zonder broek aan.