Anouk en Lil’ Kleine hebben een niet zo Lil’ fittie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ruzie Anouk en Lil' Kleine

Gisteren werden we opgeschrikt door vreselijk nieuws: The Voice of Holland-juryleden Anouk en Lil’ Kleine hebben knallende ruzie…

Lil’ fittie

Lag jij gisteren de gehele dag onder jouw lievelingssteen? Dan praten we je even bij. Het gerucht ging namelijk dat de twee juryleden van The Voice – Lil’ Kleine en Anouk – elkaar op dit moment niet kunnen luchten of zien. En waar rook is, is vuur. Volgens Martijn Krabbé – ja, de presentator met die nieuwe schnabbel, die de helft van zijn leeftijd is – ‘hebben de twee een heuse aanvaring gehad’. Over de reden voor deze ‘aanvaring’ wilde de beste man helaas niets kwijt. Dus, zo vasthoudend als we zijn, besloten wij zélf de reden voor deze fittie te achterhalen. En ja hoor, we hebben ‘m!

‘Patsergedrag’

Laten we bij het begin beginnen: de aanstichter van deze fight. De persoon, die in beginsel verantwoordelijk is voor dit drama, is Lil’ Kleine – door vrienden en familie ook wel Jorik Scholten genoemd. Nu horen we je natuurlijk al denken: ‘Wat heeft deze man – met een lengte ver onder het Nederlands gemiddelde – nu in godsnaam gedaan om Anouk op de kast te jagen?’. Nou, hij vertoonde ‘patsergedrag’. Patsergedrag? Jep, patsergedrag. Naast de titel van zijn nummer één single, lijkt dit ook een nare eigenschap van de Amsterdamse rapper. Wellicht dat Anouk de ietwat extravagante levensstijl van Kleine niet bepaald kon waarderen? Tja, blijkbaar los je niet alles op door er ‘een doezoe’ naar te gooien. Hebben wij even geluk…

‘Instafittie’

Dat deze ruzie nog lang niet is uitgevochten, werd gisteren zo duidelijk als het feit dat Roel van Velzen nooit de langste man van Nederland zal worden. De twee juryleden zetten hun gevecht namelijk voort op social media platform Instagram. Geheel op ‘subtiele’ wijze, dat moeten we ze wel nageven. Vele volgers hadden namelijk niet eens in de gaten, dat er een ‘instafittie’ gaande was. Maar hé, ons alziende oog ontgaat natuurlijk niets. Zo zagen wij dat de twee elkaar probeerden af te troeven middels een Instagrampost. Zo deelde Anouk een bericht, waarop haar ‘inloopdouche’ te zien was. En ja, het Nederlandse publiek dat denkt dat Anouk over luxere dingen bezit dan Lil’ Kleine, kon volgens de rapper zelf dus écht niet door de beugel. Niet veel later postte de rapper dan ook een foto van zijn – volgens hem waarschijnlijk – ietwat luxere badkuip. Nu het startsein voor deze Instafittie overduidelijk gegeven is, zetten wij de popcorn alvast klaar.

Is dit één grote stunt?

En dan is er nog bovenstaande vraag. Het zou namelijk zo maar eens kunnen zijn, dat deze ruzie tussen Lil’ Kleine en Anouk één grote publiciteitsstunt is voor het aankomende seizoen. Eerlijk is eerlijk, het klinkt zo gek nog niet. Bovendien is het aankomende seizoen een ‘jubileum’-editie, aangezien de show al tien seizoenen loopt. Zou het dan toch een grote fake fight zijn? Één ding is zeker: Peter denkt van wel. En ja, iemand met zo’n epische Twitternaam moeten we wel geloven toch?

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten