DJ Tiësto’s vrouw Annika Backes (23) is zwanger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vorig jaar trouwde DJ Tiësto met zijn Amerikaanse model Annika Backes. Toen constateerden we al dat onze 51-jarige plaatjesdraaier het goed had aangepakt. Annika Backes en hij schelen namelijk 28 jaar. Voor de zeikerds die dat een schande vinden: zet je maar schrap. Annika Backes is nu namelijk zwanger van DJ Tiësto!

DJ Tiësto, echte naam Tijs Verwest, was nooit wat je noemt een ’typische DJ’. Hij huurde nooit privéjachten vol schaars geklede modellen, had niet elke maand een ander beroemd vriendinnetje en heeft geen drugsprobleem aan z’n broek hangen. Tiësto heeft de gun-factor. Dat salaris van tientallen miljoenen per jaar komt hem toe. Ook die bloedmooie vriendin Annika Backes van 28 jaar jonger verdient hij.

Lees ook: Dit is Annika, de nieuwe vrouw van DJ Tiësto

Annika Backes zwanger van zoveelste coronababy

Het aantal zwangerschapsberichten van beroemde mensen begint een beetje de spuigaten uit te lopen. Het lijkt wel alsof ieder beroemd koppel in de eerste week van hun zelfisolatie besloot om eens flink aan de slag te gaan. Ook in Amerika hebben DJ Tiësto en Annika Backes optimaal gebruik gemaakt van deze door de overheid opgelegde ‘downtime’. Geef ouwe snoeperd Tiësto eens ongelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annika Backes Verwest (@annikaverwest) op

Tiësto videobelt met ongeboren baby

Vanwege het coronavirus kon DJ Tiësto niet bij de eerste echo van zijn vrouw Annika Backes zijn. Om toch zijn ongeboren baby voor het eerst te kunnen ‘ontmoeten’ werd hij via video call bij de echo betrokken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten