DJ Tiësto’s vrouw Annika Backes (23) is zwanger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vorig jaar trouwde DJ Tiësto met zijn Amerikaanse model Annika Backes. Toen constateerden we al dat onze 51-jarige plaatjesdraaier het goed had aangepakt. Annika Backes en hij schelen namelijk 28 jaar. Voor de zeikerds die dat een schande vinden: zet je maar schrap. Annika Backes is nu namelijk zwanger van DJ Tiësto!

DJ Tiësto, echte naam Tijs Verwest, was nooit wat je noemt een ’typische DJ’. Hij huurde nooit privéjachten vol schaars geklede modellen, had niet elke maand een ander beroemd vriendinnetje en heeft geen drugsprobleem aan z’n broek hangen. Tiësto heeft de gun-factor. Dat salaris van tientallen miljoenen per jaar komt hem toe. Ook die bloedmooie vriendin Annika Backes van 28 jaar jonger verdient hij.

Lees ook: Dit is Annika, de nieuwe vrouw van DJ Tiësto

Annika Backes zwanger van zoveelste coronababy

Het aantal zwangerschapsberichten van beroemde mensen begint een beetje de spuigaten uit te lopen. Het lijkt wel alsof ieder beroemd koppel in de eerste week van hun zelfisolatie besloot om eens flink aan de slag te gaan. Ook in Amerika hebben DJ Tiësto en Annika Backes optimaal gebruik gemaakt van deze door de overheid opgelegde ‘downtime’. Geef ouwe snoeperd Tiësto eens ongelijk.

Tiësto videobelt met ongeboren baby

Vanwege het coronavirus kon DJ Tiësto niet bij de eerste echo van zijn vrouw Annika Backes zijn. Om toch zijn ongeboren baby voor het eerst te kunnen ‘ontmoeten’ werd hij via video call bij de echo betrokken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...