Annekee Molenaar is een zonnestraaltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Februari is begonnen en hoewel de lente om de hoek staat, blijft het een van de koudste maanden van het jaar. De straten zijn spekglad en de ijspegels vallen van het dak. Gelukkig is zonnetje in huis Annekee Molenaar er om iedereen een beetje op te warmen.

Als je ergens van kan smelten, dan is het wel van de lach van Annekee Molenaar. Je kan haar kennen als de vriendin van voetballer Matthijs de Ligt. Deze prachtige jongedame is een zonnestraaltje. En ze deelt die warmte maar al te graag met anderen. Zo lief is ze wel. Annekee ziet in dat  iedereen momenteel wel een beetje vrolijkheid kan gebruiken. Op Instagram deelt ze daarom warmte en liefde uit en lacht ze iedereen toe.

Lees ook: Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Zonnesteek

Ondanks dat Annekee nu al het lichtpuntje van Februari is, kan het haar ook een beetje veel worden. Want zelfs voor Annekee kan de zon soms wat hevig zijn. Dan moet ze even haar handen voor haar ogen doen, voordat de felle zon haar verblind. Geen zorgen Annekee, dat kan de beste overkomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Toch kijkt Annekee uit naar de zomer. Hopelijk kan iedereen dan weer een beetje op reis. Het model en influencer houdt wel van een tropische vakantie. Voorlopig zitten verre oorden en witte stranden er niet in. Om toch in die zomerse stemming te komen is hier een kleine terugblik naar de zonrijke avonturen van Annekee. Daar wordt namelijk iedereen vrolijk van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.