Annekee Molenaar is een zonnestraaltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Februari is begonnen en hoewel de lente om de hoek staat, blijft het een van de koudste maanden van het jaar. De straten zijn spekglad en de ijspegels vallen van het dak. Gelukkig is zonnetje in huis Annekee Molenaar er om iedereen een beetje op te warmen.

Als je ergens van kan smelten, dan is het wel van de lach van Annekee Molenaar. Je kan haar kennen als de vriendin van voetballer Matthijs de Ligt. Deze prachtige jongedame is een zonnestraaltje. En ze deelt die warmte maar al te graag met anderen. Zo lief is ze wel. Annekee ziet in dat  iedereen momenteel wel een beetje vrolijkheid kan gebruiken. Op Instagram deelt ze daarom warmte en liefde uit en lacht ze iedereen toe.

Lees ook: Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

Zonnesteek

Ondanks dat Annekee nu al het lichtpuntje van Februari is, kan het haar ook een beetje veel worden. Want zelfs voor Annekee kan de zon soms wat hevig zijn. Dan moet ze even haar handen voor haar ogen doen, voordat de felle zon haar verblind. Geen zorgen Annekee, dat kan de beste overkomen.

Toch kijkt Annekee uit naar de zomer. Hopelijk kan iedereen dan weer een beetje op reis. Het model en influencer houdt wel van een tropische vakantie. Voorlopig zitten verre oorden en witte stranden er niet in. Om toch in die zomerse stemming te komen is hier een kleine terugblik naar de zonrijke avonturen van Annekee. Daar wordt namelijk iedereen vrolijk van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!