Annekee Molenaar is een zonnestraaltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Februari is begonnen en hoewel de lente om de hoek staat, blijft het een van de koudste maanden van het jaar. De straten zijn spekglad en de ijspegels vallen van het dak. Gelukkig is zonnetje in huis Annekee Molenaar er om iedereen een beetje op te warmen.

Als je ergens van kan smelten, dan is het wel van de lach van Annekee Molenaar. Je kan haar kennen als de vriendin van voetballer Matthijs de Ligt. Deze prachtige jongedame is een zonnestraaltje. En ze deelt die warmte maar al te graag met anderen. Zo lief is ze wel. Annekee ziet in dat  iedereen momenteel wel een beetje vrolijkheid kan gebruiken. Op Instagram deelt ze daarom warmte en liefde uit en lacht ze iedereen toe.

Lees ook: Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Zonnesteek

Ondanks dat Annekee nu al het lichtpuntje van Februari is, kan het haar ook een beetje veel worden. Want zelfs voor Annekee kan de zon soms wat hevig zijn. Dan moet ze even haar handen voor haar ogen doen, voordat de felle zon haar verblind. Geen zorgen Annekee, dat kan de beste overkomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Toch kijkt Annekee uit naar de zomer. Hopelijk kan iedereen dan weer een beetje op reis. Het model en influencer houdt wel van een tropische vakantie. Voorlopig zitten verre oorden en witte stranden er niet in. Om toch in die zomerse stemming te komen is hier een kleine terugblik naar de zonrijke avonturen van Annekee. Daar wordt namelijk iedereen vrolijk van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!