AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Babyface van AnneKee Molenaar

Uiteraard deelt AnneKee Molenaar veel foto’s van zichzelf op Instagram. Het model heeft veel foto’s van haar werk die ze deelt. Is het niet van haar modellen carrière, dan is het wel samen met haar vriend. Voetballer Matthijs de Light vormt met haar namelijk een echt power couple. Echter koos AnneKee nu voor een foto van een tijdje geleden. Uiteraard is de dame niet van de ene op de andere dag zo knap geworden als dat ze nu is, maar dat ze vroeger er zo uit zag hadden we niet verwacht. Op die leeftijd hadden we al kunnen zien dat de dame een succesvol model zou worden. De dochter van oud-voetballer Keje Molenaar was met zo een bekende vader natuurlijk al bestemd voor de spotlights.
Wereldreiziger Annekee Molenaar

De foto die AnneKee plaatste, is gemaakt in Australië. Daar was ze op haar achttiende blijkbaar. NU reist ze ook nog veel. Naast de vakantiekiekjes die we voorbij zien komen op haar Instagram, reist ze ook voor haar werk. Daarbij komen ook nog de tripjes die ze maakt voor het werk van haar vriend. Vaak support ze hem ook als hij in het buitenland wedstrijden moet spelen. Dat is natuurlijk ontzettend lief. Ze zal van haar vader vast ook tips gekregen over wat fijne support is tijdens een wedstrijd. Naast dat haar vader een voetballer was bij Ajax en haar vriend daar nu ook speelt, zijn er meer overeenkomsten met haar ouders. Zo is haar moeder advocate en heeft AnneKee zelf ook rechten gestudeerd.

Beelden van de huidige tijd

AnneKee nam dus een wilde weg door een foto te plaatsen van vroeger, maar dat doet niet af naar aan de plaatjes van nu. We zien veel van de dame haar leven voorbij komen. Haar vriendinnen, huisdieren, uitjes en veel meer. Dat vinden haar volgers leuk, de dame is op Instagram erg populair. Ze krijgt veel leuke reacties en iedereen is enthousiast over haar kledingstijl en uiterlijk. Wat natuurlijk niet gek is met haar mooie en schattig gezichtje. De dame is zich wel bewust van het feit dat ze alleen goede foto’s van zichzelf online zet. Ze heeft daarom ook wel eens gepost over dat andere meiden niet onzeker moeten worden door hoe zij eruit ziet. Dat siert haar wel, maar mensen zullen toch voornamelijk kijken naar de leuke foto’s. Zelf gaf ze ook aan dit soms moeilijk te vinden omdat ze alleen perfecte foto’s wilt delen en daarom soms goede foto’s niet goed genoeg zijn. Dit deelde de dame op haar vierentwintigste verjaardag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.