Annechien Steenhuizen speelt in ‘natuurfilm’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Annechien Steenhuizen natuurfilm

Maakt deze nieuwslezeres met sexy stem een spannende carrièreswitch?

Je leest het goed! Annechien Steenhuizen heeft een rol in haar eerste échte natuurfilm weten te bemachtigen! De 42-jarige nieuwslezeres staat bekend om haar stijlvolle kleding, maar die gaat ze in deze film niet nodig hebben. Die sexy stem komt wél ontzettend goed van pas. Nee, viespeuk. Het gaat hier niet om zo’n soort natuurfilm. Dat had je toch wel door?

Klimaatbewust

Annechien heeft haar stem beschikbaar gesteld voor de voice-over van Galapagos: Hope For The Future, een ode aan deze legendarische eilandengroep. Maar die mysterieuze, soms onheilspellende stem van Annechien schakel je niet in voor een louter positief verhaal. Dat duistere, rauwe randje, waar de meeste mannen helemaal wild van worden, leent zich perfect voor de sombere toekomst van het klimaat, en daarmee de Galapagoseilanden. Annechien laat bovendien weten dat ze zelf ook erg bezig is met haar ‘carbon footprint’. Ze probeert minder te vliegen, en ook met haar korte kapsel draagt ze een steentje bij: die pittige coupe vergt véél minder klimaatvernietigende spray dan de gemiddelde vrouwelijke haardos.

Dampende dierenorgies

Het kwetsbare Galapagos-ecosysteem huist veel unieke dier- en plantsoorten die we, als we niet voorzichtig zijn, zomaar tot uitsterven zouden kunnen drijven. En als er één stem is die op een kalme, warme, maar toch prettig autoritaire manier dit soort urgente informatie over kan brengen, is het die van Annechien. Maar haar zwoele intonatie doet het natuurlijk óók erg goed bij het beschrijven van paringsrituelen of andere dampende dierenorgies. Sfeerverhogend dus, die Annechien. Op meerdere vlakken! David Attenborough is er niks bij!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten