Annechien Steenhuizen speelt in ‘natuurfilm’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Annechien Steenhuizen natuurfilm

Maakt deze nieuwslezeres met sexy stem een spannende carrièreswitch?

Je leest het goed! Annechien Steenhuizen heeft een rol in haar eerste échte natuurfilm weten te bemachtigen! De 42-jarige nieuwslezeres staat bekend om haar stijlvolle kleding, maar die gaat ze in deze film niet nodig hebben. Die sexy stem komt wél ontzettend goed van pas. Nee, viespeuk. Het gaat hier niet om zo’n soort natuurfilm. Dat had je toch wel door?

Klimaatbewust

Annechien heeft haar stem beschikbaar gesteld voor de voice-over van Galapagos: Hope For The Future, een ode aan deze legendarische eilandengroep. Maar die mysterieuze, soms onheilspellende stem van Annechien schakel je niet in voor een louter positief verhaal. Dat duistere, rauwe randje, waar de meeste mannen helemaal wild van worden, leent zich perfect voor de sombere toekomst van het klimaat, en daarmee de Galapagoseilanden. Annechien laat bovendien weten dat ze zelf ook erg bezig is met haar ‘carbon footprint’. Ze probeert minder te vliegen, en ook met haar korte kapsel draagt ze een steentje bij: die pittige coupe vergt véél minder klimaatvernietigende spray dan de gemiddelde vrouwelijke haardos.

Dampende dierenorgies

Het kwetsbare Galapagos-ecosysteem huist veel unieke dier- en plantsoorten die we, als we niet voorzichtig zijn, zomaar tot uitsterven zouden kunnen drijven. En als er één stem is die op een kalme, warme, maar toch prettig autoritaire manier dit soort urgente informatie over kan brengen, is het die van Annechien. Maar haar zwoele intonatie doet het natuurlijk óók erg goed bij het beschrijven van paringsrituelen of andere dampende dierenorgies. Sfeerverhogend dus, die Annechien. Op meerdere vlakken! David Attenborough is er niks bij!

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten