Anna Nooshin van HNTM naar Hot Tub Time Machine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Anna Nooshin in Hollands Next Top Model.

Holland’s Next Top Model staat in het teken van uiterlijk vertoon: mooie kleren, een kilovracht poeder op de neus. Presentatrice Anna Nooshin leek even te zijn vergeten voor een mode-programma te werken. Qua styling, maar ook omdat ze even met haar hoofd ergens anders was. Waar dacht ze dan wél te zijn?

Anna Nooshin heeft een héél zwaar leven. Vanwege het succes van (o.a.) haar blog en haar Youtube-kanaal kan ze louter uitmuntend gekleed en met een flinke lik gezichtsverf de deur uit. Dat neemt natuurlijk een bepaalde druk met zich mee. In de elfde aflevering van het RTL-programma Holland’s Next Top Model bezweek Anna onder deze druk: ze leek wel op de verkeerde set te zijn beland! Waar had de 32-jarige presentatrice niet misstaan?

Van HNTM naar HTTM

De meest voor de hand liggende mogelijkheid is dat Anna kopje-onder is gegaan in het magische bubbelbad van Hot Tub Time Machine. En niet alleen omdat ze er met dat kletsnatte haar uit zag als een verzopen katje! Nee, Anna wil ook graag weer terug naar simpelere tijden. Een duik in het verleden nemen, terug een tijd toen ze zich nog niet honderd keer per dag om hoefde te kleden, en toen ze zélf nog het stralende middelpunt was – niet die piepjonge modelletjes die ze nu begeleidt.

Dat is een situatie die Anna niet zo goed meer kent. Nu ze wekelijks een goedbekeken show leidt, trekt ze namelijk ook een ongewenst soort aandacht: die van de publieke opinie. En dat is vaak , zonder adempauze.

Duik in het verleden

Of sluimert er nog een andere redenen dat Anna graag even die draaikolk in wilde plonzen? Wie weet wil ze stiekem gewoon nóg verder terug in de tijd. Wanneer je als leidend voorwerp van je eigen leven voor de camera staat en plots die spot met anderen moet delen, kan dat in eerste instantie best prima zijn. Maar je zag haar denken: wat doe ik hier eigenlijk met m’n modieuze apenpakje, véél te gestyled haar en een hand vol quizkaartjes? Eventjes niet bekend, geen druk en al helemaal geen publieke opinie: hoe was dat ook alweer? Lekker anoniem, schijt aan hoe je haar zit, op je bek gaan omdat je hak breekt en erom lachen. Heerlijk toch?

Exit Anna?

Van de modellen wordt wekelijks een topprestatie geëist, dus zou het oneerlijk zijn als Anna zich een beetje door zo’n aflevering mag rommelen. Anders moet ze misschien zelf vrezen voor een exit! Dat ze, als ze niet stopt met in het verleden leven, volgende week gewoon door de jury naar huis gestuurd wordt. Loop dus geen risico, Anna: neem gewoon een handdoekje en een föhn mee. Dan kun je naar hartenlust duiken en plonzen, maar toch met een droge coupe voor de camera verschijnen.

View this post on Instagram

Ibiza

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!