Anna Nooshin toont haar ongelofelijke lijf tijdens strandvakantie (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin laat haar prachtige vormen zien wanneer ze meerdere foto’s maakt tijdens strandvakantie.

Influencer Anna Nooshin weet enorm goed hoe ze haar volgers kan laten watertanden! Ze plaatst namelijk meerdere foto’s waarin haar vormen op elke manier goed te zien zijn. Zo heb je echt alle kanten en details van de prachtige Anna perfect kunnen bekijken!

Anna Nooshin laat alles van zichzelf zien

Anna Nooshin laat van alle kanten haar vormen bekijken

De prachtige influencer Anna Nooshin heeft alles van zichzelf laten zien in haar meest recente Instagrampost. In de reeks foto’s spatten er een paar uit. In een van de foto’s draagt ze namelijk een strak wit topje met ook een wit doorschijnend rokje. Je ziet daardoor precies het mini-broekje van Anna erdoorheen! Dat vindt natuurlijk niemand erg om te bekijken. Op een ander mooi kiekje zie je vooral haar achterzijde, wanneer ze een doorschijnend jurkje draagt en daaronder een zwart strak broekje, waardoor er wel genoeg mensen zijn geweest die daar eventjes op hebben ingezoomd!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, heeft ze nog een foto in de reeks staan met een paars jurkje waar juist haar troeven nog maar net niet uit zullen springen! Het zit zo strak dat je zelfs een stukje van het topje eronder kan zien. En als kers op de taart heeft ze nog een strandfoto gedeeld, waarbij ze in strakke zwemkleding op een ligbedje aan het zonnen is en zo zie je echt al haar prachtige vormen. De reeks aan foto’s is genoeg om ervoor te zorgen dat je helemaal verliefd wordt op Anna en volgers kunnen dan ook alleen maar kijken en genieten van alle beelden! Klik hier om zelf de hele reeks aan foto’s te bekijken!

Anna Nooshin laat zichzelf helemaal zien

Meer zien van Anna Nooshin doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de influencer Anna Nooshin? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Anna is een van de, of misschien wel dé bekendste influencer van Nederland. Ze levert de mooiste beelden op, speciaal voor haar volgers. Ze deelt graag de mooiste en leukste foto’s van zichzelf en gebruikt dan ook vooral haar heerlijke pluspunten! Daarnaast geeft Anna je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!