Anna Nooshin showt volgers inhoud van openhangend shirtje op zonnige locatie (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin is momenteel in Cannes, het Hollywood van Frankrijk, en dat mag iedereen weten. De zonnige locatie zorgt voor een aantal leuke plaatjes van Anna op Instagram. 

Anna Nooshin gaat in een stijgende lijn omhoog momenteel. Met ruim 900.000 volgers kroont zij zich tot één van de grootste influencers van ons landje. De influencer van Iraanse komaf is een alleskunner. Ze studeerde laude af op de universiteit, schrijft boeken, presenteert tv-programma’s, is modeontwerpster en onderneemster. Kortom, Anna is voorbestemd om te slagen in het leven. De moeder lijkt momenteel ook geen stapje terug te doen sinds de geboorte van haar dochter Nala. Het maken van content gaat gewoon door en daarvoor reist ze ook af naar het buitenland.

Anna Nooshin laat haar twee vriendinnen even doorwaaien met openhangende blouse

Op tropische plekken is het dan ook aan te raden om jezelf luchtig te kleden. Daar weet Anna als geen ander van af. Anna gaat zelf graag voor een gestreept blouse met een bijpassend rokje. Wat haar betreft de perfecte zomeroutfit. Met een aantal heerlijke foto’s bewijst ze dat dit inderdaad matchen met een Franse zuidkust op de achtergrond. Op de foto’s is te zien dat Anna haar blouse helemaal open zet. Waarschijnlijk doet ze dit om de inhoud in haar topje even wat frisse lucht te geven. Deze inhoud zorgt er ook voor dat de knoopjes van het topje het amper meer volhouden. Zie hieronder de beelden.

Anna Nooshin op rode loper filmfestival Cannes

Anna verblijft momenteel in het mooie Cannes, in Frankrijk. De luxe badplaats wordt voornamelijk gekenmerkt door het filmfestival dat er jaarlijks wordt gehouden. Wereldwijd komen er bekende mensen naar de badplaats toe. Zo ook Anna Nooshin. Ze mocht namelijk namens Nespresso de rode loper op. In een beeldige jurk verscheen de brunette op haar best op de camera. Ze zag er waanzinnig uit en dat blijkt uit de beelden die ze online heeft gezet.

Meer zien van Anna Nooshin doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de influencer Anna Nooshin? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Anna is een van de, of misschien wel dé bekendste influencer van Nederland. Zij heeft met al die ervaring inmiddels wel door hoe ze zichzelf en natuurlijk de producten zo goed mogelijk in beeld moet brengen. Dit levert de mooiste beelden op voor haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.