Anna Nooshin neemt je mee op vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin LA

Anna maakte Los Angeles deze week een stukje mooier!

Los Angeles is al een fijne plek om te zijn, maar als Anna Nooshin er ook nog eens rondloopt is het al helemáál de mooiste stad aan de West Coast! Anna liet haar Instagram-volgers optimaal meegenieten van haar vakantie/werk-tripje in de Verenigde Staten, waar ze bikini– en badpakmodel mocht spelen, maar gelukkig ook nog genoeg tijd over had voor ‘leuke‘ dingen!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten