Anna Nooshin laat raam open staan terwijl ze doorschijnend setje past (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin heeft een nieuwe foto online gezet en meteen gaan al haar fans eropaf. Wat een beeldschoon plaatje is het ook.

De Nederlandse influencer Anna Nooshin heeft onlangs opnieuw de aandacht weten te trekken met haar opvallende foto’s. De brunette koos ervoor om een bijzonder doorschijnend topje met bijpassend broekje aan te trekken en niet verlegen te zijn voor de camera. Terwijl ze de lens recht aankijkt, laat ze zien wat ze in huis heeft. Haar vormen komen prachtig tot hun recht! Bekijk de foto snel hier!

De Blik van Anna Nooshin

Anna Nooshin, die bekendstaat om haar bijzondere en mooie outfits, lijkt met deze fotoshoot opnieuw de lat hoger te leggen. De doorschijnende kleding accentueert haar rondingen en vormen, waardoor er maar weer eens duidelijk wordt gemaakt hoe mooi Anna wel niet is. Het is duidelijk dat Anna zich comfortabel voelt in haar eigen huid en niet bang is om dat te tonen.

Anna Nooshin straalt veel zelfvertrouwen uit

Wat deze foto’s extra bijzonder maakt, is de zelfverzekerde uitstraling van Anna. Ze laat zien dat zelfvertrouwen en het omarmen van je eigen schoonheid absoluut de manier is om mannen voor je te winnen. De geweldige fotoreeks van de influencer wordt dan ook erg goed ontvangen door haar fans. De brunette heeft het gewoon weer voor elkaar gekregen om een foto online te zetten, die unaniem leuk wordt gevonden. Met deze foto beloont Anna haar trouwe fans, die nog steeds elke dag de foto’s van de dame voorzien van opmerkingen en likes op sociale media.

Meer zien van Anna Nooshin kan op Instagram

Als je nou nog meer van Anna wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar plaatste de brunette al haar leuke plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!