Anna Nooshin laat fans enorm schrikken met ‘bloederige’ video vanuit badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Anna Nooshin laat haar fans enorm schrikken door een video met ‘gevoelige inhoud’ te plaatsen.

Influencer Anna Nooshin deelt veel uit haar privéleven op Instagram en Tiktok wat fans vaak alleen maar leuk vinden om te zien. Toch was het voor fans enorm schrikken toen de influencer een video postte die aangemerkt was als een video met ‘gevoelige inhoud’. Tiktok plaatst deze waarschuwing voor video’s met mogelijk verontrustende inhoud. Onder het bericht had Anna Nooshin ook zelf nog een waarschuwing voor haar kijkers geplaatst: ‘Sorry voor hoe eng dit eruit ziet’, schrijft ze. Wat heeft Nooshin geplaatst dat zo schokkend is om deze waarschuwing te krijgen?

Anna Nooshin

Anna Nooshin zit onder rood goedje

Als je als kijker het toch aandurft om de video te bekijken wordt gelijk duidelijk waarom dit het label ‘gevoelige inhoud’ krijgt. Anna Nooshin is in de video te zien met een bebloed gezicht. Tenminste zo lijkt het. Daadwerkelijk is het rode goedje op haar gezicht een nieuwe scrub die ze uitprobeert. Als je niet weet dat het een scrub is, lijkt het net of het gezich van Anna Nooshin helemaal bebloed is. Daarom heeft TikTok de video waarschijnlijk als ‘mogelijk schokkend’ aangemerkt. Je kunt de video zelf bekijken via onderstaande link:

https://www.tiktok.com/@annanooshin/video/7385471076026862880

Fans kunnen dus opgelucht ademhalen. Anna Nooshin test gewoon het zoveelste middeltje om haar gezicht mooi en jong te houden. Als jonge moeder van dochter Nala is dat namelijk nog best lastig, vertelt ze in de video. Tussen het moederschap door is het lastig om tijd vrij te maken voor haarzelf en dus komt het regelmatig voor dat Nooshin midden op de dag even een ‘selfcare’ momentje pakt.

Meer zien van Anna Nooshin op Instagram

Gelukkig plaatst Anna Nooshin ook heel veel content waar we niet van schrikken. Klik hier om meer foto’s op haar Instagram te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!