Anna Nooshin deelt smakelijke foto in superstrak shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is momenteel in New York aan het genieten van The Big Apple. Met haar volgers deelt ze deze smakelijke foto.  

Het favoriete snackje van Anna Nooshin

De prachtige influencer heeft een geweldig . Daar valt moeilijk over te twisten. En hoewel Anna zeker hard werkt om dat topfit te houden, heeft ze soms wel eens een cheatday. En dan eet ze wat ze het liefste de hele tijd zou eten, namelijk frietjes van de McDonald’s. Tijdens haar trip in New York maakt Anna nog even tijd om samen met haar favoriete snack op de foto te gaan. Dat doet ze trouwens in een ontzettend strak paars shirtje.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin deelt stiekem kiekje van prachtlijf tijdens bloedhete vakantie

Anna Nooshin verrast volgers met bijzondere foto

Je zou denken dat iemand als Anna Nooshin de hele dag bezig is met een eet en sport schema volgen om in conditie te blijven. Maar blijkbaar hoeft het van Anna allemaal niet zo overdreven. Er is in haar schema gewoon ruimte voor friet. Dat nieuws deelt Anna in een van de strakste shirtjes waar je de influencer ooit in gezien hebt. Haar prachtige vormen komen goed uit in dit paarse shirtje. Anna geeft haar volgers ook nog een kusje, om het plaatje compleet te maken.
Anna Nooshin deelt meer avonturen in New York

Natuurlijk heeft Anna meer gedaan in New York dan alleen meer frietjes gegeten. Daarom deelt ze ook een hele fotocollectie met haar volgers. Wat het meeste opvalt daaraan zijn alle spannende kledingstukken die Anna aan heeft gehad. Swipe dus zeker even door de foto’s heen en jee zal verbaast staan te kijken van hoe knap Anna er op sommige foto’s uit ziet. Zo is er een jurkje die vrij veel weg geeft van Anna haar , zodat je goed zicht hebt op haar prachtige vormen. Met deze foto’s maakt Anna haar volgers zeker weten erg blij.
Anna Nooshin pronkt met haar schitterend ‘dames’

De knappe influencer deelt nog een video over haar tijd in New York. Hier zie je ook de niets verhullende jurk weer terug komen. Anna doet even een klein dansje voor haar volgers, maar grijpt aan het einde even naar haar flinke dames. Waarschijnlijk omdat ze door heeft dat ze niet zo goed bedekt worden met slechts dat kleine beetje stof. Wel vallen ze vanwege al die glittertjes extra goed op. Zelfs in het donker kan je Anna vanuit de verte aan zien komen in deze outfit. Als influencer moet je wel weten hoe je al snel de aandacht grijpt, maar met deze outfit lijkt dat heel erg goed te zijn gelukt. Anna heeft het duidelijk naar haar zin in New York en de foto’s die terugkomen van haar tripje zijn ook zeer vermakelijk. Hopelijk blijven Anna en haar ‘dames’ voorlopig dus doorgaan met het plaatsen van al die leuke foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.