Anna Nooshin deelt foto van verrassende nieuwe look

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft een metamorfose ondergaan. De YouTuber verandert haar looks regelmatig, maar heeft er nog nooit zo goed uitgezien als nu!

Via Instagram deelt Anna Nooshin weer een nieuwe look met haar volgers. We waren pas net een beetje gewend aan haar felroze coupe, maar ze heeft toch weer besloten om een andere kleur te nemen. In een eerdere post in augustus bereidde Anna Nooshin haar volgers al voor op veel veranderingen in de komende maanden. In het bericht gaf de Youtuber aan dat ze de komende tijd veel gaat experimenteren met verschillende haarkleuren. Inmiddels heeft ze in korte periode al veel verschillende kleuren in het haar gehad. Vooral toen Anna Nooshin van zwart naar blond haar ging was het voor de meesten even wennen.

Anna Nooshin experimenteert er op los

Tot nu toe staan de experimententjes van Anna haar prachtig en zijn we benieuwd naar wat er nog gaat komen. Haar ideeën worden goed ontvangen en ze krijgt veel positieve reacties op Social Media. Toch moeten we er ook kritisch naar kijken, want het is helemaal niet goed voor je haar om het zo vaak te verven. Laten we hopen dat Anna’s hoofd na het zoveelste ‘experiment’ niet ineens een stuk kaler wordt!

 

Is Anna Nooshin nou blondine of brunette?

En toen was het haar van de Youtuber ineens bruin… In samenwerking met een cosmeticamerk verft ze haar haren een aantal keer in aankomende periode. Zelf geeft ze de kleur van haar nieuwe coupe een dure naam. Ze noemt het “a BRONDE French Glossing Look”. Misschien is de Youtuber door al die verschillende haarkleuren kleurenblind geworden, want in onze ogen is het haar nu gewoon lichtbruin. Anna gaf aan dat ze het wel spannend vond om haar haren weer in een nieuwe kleur te verven, omdat ze de vorige kleur ook heel mooi vond. Toch is ze heel positief over het eindresultaat. Het is maar de vraag hoe lang Nooshin met deze haarkleur rond gaat lopen. Misschien is ze er over een week weer helemaal klaar mee en besluit ze het groen te verven… Toch hebben we liever dat ze het bij deze kleur houdt, want de nieuwe coupe van Anna staat haar fantastisch.

Lees ook: Monique Smit in wulps pantervelletje op foto
 De wilde geschiedenis van het kapsel van Anna Nooshin

Het kapsel van Anna heeft al heel wat moeten doorstaan. Zelfs onze trouwe redactie wist niet meer welke kleuren ze allemaal heeft rondgelopen en welke kleur haar het mooist stond. Anna heeft van nature mooie zwarte lokken. Zie de Instagram post hieronder om je geheugen op te frissen!

In mei 2021 besloot ze om haar haar blond te verven. Iets wat ze altijd al had willen proberen, maar wat erg lastig is door haar donkere haar. Uiteindelijk heeft het toch goed uitgepakt en stonden blonde lokken Anna super mooi.

Eenmaal blond gehad, was roze aan de beurt. Het leek even of Anna steeds gekkere coups neemt. Zelfs roze stond haar goed, maar de nieuwe kleur staat haar beter!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?