Angela Schijf deelt zeldzame foto uit GTST-tijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk kent iedereen Angela Schijf van haar rol als politievrouw Eva in Flikken Maastricht. Maar de actrice heeft ooit ook meegedaan aan de soapserie GTST.

De knappe actrice deelt een zeldzame foto van deze tijd. Angela Schijf was hier eigenlijk nog maar een jong meisje!

Angela Schijf als jong meisje in GTST

In de hit serie Flikken Maastricht speelt Angela Schijf de stugge politieagente Eva van Dongen. In de serie zijn we Angela Schijf altijd met een strakke paardenstaart en iet wat stugge pony. Toch heeft de strenge politievrouw Eva van Dongen ook iets mega aantrekkelijks. Het is natuurlijk niet voor niets dat de serie al jaren op tv is en Angela nog steeds in beeld is. De meeste mensen kennen Angela Schijf dus door Flikken Maastricht maar de actrice speelde ook ooit in de eindeloze soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Angela was nog maar zeventien jaar oud toen ze een rol kreeg in de serie. Twee jaar lang mocht ze de rol spelen van Kim Verduyn. In deze tijd werd Angela razend populair onder tienermeiden. Iedereen zag Angela als een rolmodel van GTST en volgde haar kledingstijl. Het is ondertussen meer dan twintig jaar geleden, maar wij zijn de jonge Angela zeker niet vergeten. In die tijd was Angela namelijk al ontzettend knap. Ter ere van haar GTST carrière deelde Angela een foto uit de oude doos.

Angela Schijf in GTST

Lees ook: Angela Schijf verbaast iedereen met strakke jurk op Musical Awards

Dochter van Angela Schijf maakt haar aan het huilen

Naast Angela Schijf haar carrière bij Flikken Maastricht is de actrice dit jaar ook te bewonderen op het toneel. De brunette speelt namelijk in de musical ‘Dagboek van een herdershond’ wat deels gaat over de tweede wereldoorlog. De musical optredens zijn net begonnen en Angela is de komende weken in Limburg te bewonderen als hoofrolspeelster. Natuurlijk hoort er bij een nieuwe musical een grote première. Hiervoor heeft Angela wel hele bijzondere gasten uitgenodigd. Angela Schijf heeft drie kinderen van de leeftijd 10 tot 18 jaar oud. De kinderen hebben allemaal erg bijzondere namen. Zo heten ze Mensje, Bloem en Zus. De middelste genaamd Mensje was uitgenodigd op de première van de musical en dat bracht Angela tot tranen. Zo schrijft de actrice bij onderstaande foto dat ze heel trots is op de nieuwe musical maar dat haar dochter haar deed huilen van geluk. Lieve Mensje supporte haar moeder namelijk volledig tijdens de première en fluisterde haar in het oor dat ze het zo ontzettend goed deed.

Angela Schijf in strakke gouden jurk

Iedereen kent Angela Schijf het beste in een zwarte coltrui met strakke spijkerbroek. Met deze look vangt Angela alle slechteriken in Flikken Maastricht. Toch is Angela veel veelzijdiger dan dat. Zo zagen we de brunette natuurlijk van een totaal andere kant in de serie Meisje van Plezier waar ze regelmatig in beeld was met spannende pakjes. Voor de gala première van de musical waar Angela in speelt trok ze weer een totaal andere outfit aan. Dit keer verscheen Angela Schijf in een gouden jurk met grote sleep en pofmouwen. Angela haar borst was volledig ontbloot en de jurk zit strak om haar heen. Een erg bijzondere outfit die Angela erg goed staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!