Ancilla laat borstimplantaten verwijderen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ancilla laat borstimplantaten verwijderen

Voormalig model werd letterlijk ziek van haar ‘giftige zakjes’…

We kennen Ancilla van der Leest eigenlijk niet zonder haar implantaten! Het wordt dus sowieso even wennen, maar het is allemaal voor een goede zaak. Het voormalig fetisjmodel werd namelijk letterlijk ziek van die dingen…

Giftige zakjes

Ze moesten er gewoon uit, die ‘giftige zakjes’! Ancilla kreeg de afgelopen jaren steeds meer te maken met gezondheidsklachten, maar ze had geen idee waar deze vandaan kwamen. Tot ze kort geleden las over ‘borstimplantatenziekte’, een aandoening die niet officieel erkend wordt. Dokters konden haar dus ook niet vertellen waarom ze last had van pijn, vermoeidheid en een waslijst aan andere kwalen. Nu ze van haar implantaten af is gaat alles meteen stukken beter!

Puur natuur

Ancilla wil haar verhaal gebruiken voor een zéér goed doel: vrouwen, blijf als het kan weg van die implantaten! “Red wat levens en verspreid het woord over deze giftige zakjes. En als je ze overweegt, verander dan van gedachten en houd van je lichaam zoals het is. Helemaal niets is het waard om je gezondheid voor te riskeren.” Een wijze les. Sluiten we ons bij aan!

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten