Ancilla laat borstimplantaten verwijderen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ancilla laat borstimplantaten verwijderen

Voormalig model werd letterlijk ziek van haar ‘giftige zakjes’…

We kennen Ancilla van der Leest eigenlijk niet zonder haar implantaten! Het wordt dus sowieso even wennen, maar het is allemaal voor een goede zaak. Het voormalig fetisjmodel werd namelijk letterlijk ziek van die dingen…

Giftige zakjes

Ze moesten er gewoon uit, die ‘giftige zakjes’! Ancilla kreeg de afgelopen jaren steeds meer te maken met gezondheidsklachten, maar ze had geen idee waar deze vandaan kwamen. Tot ze kort geleden las over ‘borstimplantatenziekte’, een aandoening die niet officieel erkend wordt. Dokters konden haar dus ook niet vertellen waarom ze last had van pijn, vermoeidheid en een waslijst aan andere kwalen. Nu ze van haar implantaten af is gaat alles meteen stukken beter!

Puur natuur

Ancilla wil haar verhaal gebruiken voor een zéér goed doel: vrouwen, blijf als het kan weg van die implantaten! “Red wat levens en verspreid het woord over deze giftige zakjes. En als je ze overweegt, verander dan van gedachten en houd van je zoals het is. Helemaal niets is het waard om je gezondheid voor te riskeren.” Een wijze les. Sluiten we ons bij aan!

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.