Ancilla laat borstimplantaten verwijderen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ancilla laat borstimplantaten verwijderen

Voormalig model werd letterlijk ziek van haar ‘giftige zakjes’…

We kennen Ancilla van der Leest eigenlijk niet zonder haar implantaten! Het wordt dus sowieso even wennen, maar het is allemaal voor een goede zaak. Het voormalig fetisjmodel werd namelijk letterlijk ziek van die dingen…

Giftige zakjes

Ze moesten er gewoon uit, die ‘giftige zakjes’! Ancilla kreeg de afgelopen jaren steeds meer te maken met gezondheidsklachten, maar ze had geen idee waar deze vandaan kwamen. Tot ze kort geleden las over ‘borstimplantatenziekte’, een aandoening die niet officieel erkend wordt. Dokters konden haar dus ook niet vertellen waarom ze last had van pijn, vermoeidheid en een waslijst aan andere kwalen. Nu ze van haar implantaten af is gaat alles meteen stukken beter!

Puur natuur

Ancilla wil haar verhaal gebruiken voor een zéér goed doel: vrouwen, blijf als het kan weg van die implantaten! “Red wat levens en verspreid het woord over deze giftige zakjes. En als je ze overweegt, verander dan van gedachten en houd van je lichaam zoals het is. Helemaal niets is het waard om je gezondheid voor te riskeren.” Een wijze les. Sluiten we ons bij aan!

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten