Ana de Armas is nieuwe Bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ana de Armas bondgirl

Deze sexy Cubaanse is bekend met naaktscènes!

Afgelopen weekend werd de nieuwste Bondfilm, die nu nog ‘Bond 25’ genoemd wordt, voor het eerst onthuld. Alle castleden kwamen samen op Jamaica, waar een deel van de film opgenomen wordt, voor een persmomentje.

Daniel Craig was natuurlijk aanwezig, net als de bekende gezichten die karakters als ‘M’ en ‘Moneypenny’ vertolken. Maar er waren ook nieuwe, onverwachte toevoegingen aan de cast!

Wat deed de verschrikkelijk mooie Ana de Armas daar? De sexy Cubaanse, die je kan kennen van Blade Runner 2049, is de nieuwe officiële Bondgirl! En dat belooft veel goeds: Ana gaat vrijwel altijd (een beetje) naakt in haar films! Ook Lea Seydoux, die ook in de vorige film zat, maakt in deze nieuwe film haar opwachting.

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.