Ana de Armas is nieuwe Bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ana de Armas bondgirl

Deze Cubaanse is bekend met naaktscènes!

Afgelopen weekend werd de nieuwste Bondfilm, die nu nog ‘Bond 25’ genoemd wordt, voor het eerst onthuld. Alle castleden kwamen samen op Jamaica, waar een deel van de film opgenomen wordt, voor een persmomentje.

Daniel Craig was natuurlijk aanwezig, net als de bekende gezichten die karakters als ‘M’ en ‘Moneypenny’ vertolken. Maar er waren ook nieuwe, onverwachte toevoegingen aan de cast!

Wat deed de verschrikkelijk mooie Ana de Armas daar? De Cubaanse, die je kan kennen van Blade Runner 2049, is de nieuwe officiële Bondgirl! En dat belooft veel goeds: Ana gaat vrijwel altijd (een beetje) naakt in haar films! Ook Lea Seydoux, die ook in de vorige film zat, maakt in deze nieuwe film haar opwachting.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!