Ana de Armas is nieuwe Bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ana de Armas bondgirl

Deze Cubaanse is bekend met naaktscènes!

Afgelopen weekend werd de nieuwste Bondfilm, die nu nog ‘Bond 25’ genoemd wordt, voor het eerst onthuld. Alle castleden kwamen samen op Jamaica, waar een deel van de film opgenomen wordt, voor een persmomentje.

Daniel Craig was natuurlijk aanwezig, net als de bekende gezichten die karakters als ‘M’ en ‘Moneypenny’ vertolken. Maar er waren ook nieuwe, onverwachte toevoegingen aan de cast!

Wat deed de verschrikkelijk mooie Ana de Armas daar? De Cubaanse, die je kan kennen van Blade Runner 2049, is de nieuwe officiële Bondgirl! En dat belooft veel goeds: Ana gaat vrijwel altijd (een beetje) naakt in haar films! Ook Lea Seydoux, die ook in de vorige film zat, maakt in deze nieuwe film haar opwachting.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.