Ana de Armas is nieuwe Bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ana de Armas bondgirl

Deze sexy Cubaanse is bekend met naaktscènes!

Afgelopen weekend werd de nieuwste Bondfilm, die nu nog ‘Bond 25’ genoemd wordt, voor het eerst onthuld. Alle castleden kwamen samen op Jamaica, waar een deel van de film opgenomen wordt, voor een persmomentje.

Daniel Craig was natuurlijk aanwezig, net als de bekende gezichten die karakters als ‘M’ en ‘Moneypenny’ vertolken. Maar er waren ook nieuwe, onverwachte toevoegingen aan de cast!

Wat deed de verschrikkelijk mooie Ana de Armas daar? De sexy Cubaanse, die je kan kennen van Blade Runner 2049, is de nieuwe officiële Bondgirl! En dat belooft veel goeds: Ana gaat vrijwel altijd (een beetje) naakt in haar films! Ook Lea Seydoux, die ook in de vorige film zat, maakt in deze nieuwe film haar opwachting.

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten