Amy Vol van OG3NE verschijnt in strak leren pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo zag je Amy Vol nog nooit! Strak in een leren pakje verscheen de zangeres van OG3NE op het podium. 

Zangeres Amy Vol staat bekend als het meest verleidelijke lid van OG3NE. Waar haar zussen Lisa en Shelley soms nog wat ingetogen uit de hoek kunnen komen, weet Amy vaak vol de aandacht van haar mannelijke publiek te pakken. Met haar zwoele blik en verschillende leuke outfits weet ze precies hoe ze de harten van menig man moet veroveren. Amy is trots op hoe ze er uit ziet en is niet bang om dat te laten zien. Bij haar laatste optreden trok ze daarom ook een hartstikke mooi, strak leren jurkje aan.

Lees ook: Amy Vol van OG3NE maakt zich klaar voor koude dagen op Instagram foto
Amy trekt haar stoute schoenen aan

Met haar zwarte hakjes en wilde haren maakt Amy de look af. Er zijn weinig Nederlandse zangeressen die verleidelijker op het podium stonden dan Amy Vol. Dit is dan ook zeker een look die mag blijven. Amy weet precies hoe ze zich moet kleden en gedragen om alle ogen haar kant op te krijgen. Even nog een subtiele haitflip en lach naar de camera maken het af. Amy staat in haar strakke jurkje, waarin haar prachtige nog beter uitkomt, klaar om het podium te veroveren. Met zo’n outfit kan het niet anders dat Amy een geweldig optreden geeft.
Laarsjes aan en Gaan

Het is bij lange na niet de eerste keer dat Amy haar leren laarsjes aan trekt voor een optreden. Amy houdt wel van een spannende outfit om haar publiek het naar de zin te brengen en dus loopt ze geregeld in haar zwarte pumps het podium op. Amy bezorgd je dan ook altijd de avond van je leven. Amy ziet er sowieso op haar best uit in haar mooie, zwarte laarsjes. Ze geven de zangeres een charmant, maar toch ook erg spannend tintje. En aangezien Amy al erg zwoel van zichzelf is, versterkt dit elkaar natuurlijk erg goed. Met haar laarsjes aan verovert Amy de hele wereld.
Een optreden van Amy maakt alles beter

Het maakt ook niet uit wat je hebt meegemaakt die dag, als Amy voor je staat, in haar mooie pakjes, en voor je begint te zingen, dan is je hele dag weer goed. Amy weet iedereen met haar optreden in een goede bui te brengen. Het is dan ook niet mogelijk om een heel optreden lang naar Amy te kijken en niet, op zijn minst, een klein beetje gelukkiger te worden. Amy is misschien wel stiekem de leukste van de drie OG3NE zusjes, al is het natuurlijk erg moeilijk kiezen. Wel is ze een spontane en verleidelijke dame die alle mannenharten van Nederland verovert.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.