Amy Vol van O’G3NE verrast fans met spannende jurk van Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol ken je natuurlijk wel als het meest spontane van de drie zusjes van O’G3NE. Nu verrast ze haar fans met een leuk jurkje van Nikkie Plessen

Zangeres Amy Vol is van alle zusjes van meidengroep O’G3NE waarschijnlijk de meest spontane. Ze houdt in ieder geval haar social media het meeste up to date van alle zusjes. Zo plaatst ze regelmatig leuke foto’s op haar Instagram. In haar laatste foto heeft Amy besloten om een wel heel spannend jurkje aan te trekken. En niet zomaar een jurkje. nee, een jurkje ontworpen door Nikkie Plessen, dus dan weet je eigenlijk wel dat je goed zit. Nikkie weet wel hoe je verleidelijk over moet komen natuurlijk. En dat heeft Amy nu aan de lijve ondervonden.

Lees ook: FOTO: Amy Vol van OG3NE rekent af met filters

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Stijlvol en verleidelijk

In haar zwarte jurkje weet Amy iets voor elkaar te krijgen wat maar weinig vrouwen tot nu toe is gelukt. Ze weet zowel stijlvol als verleidelijk over te komen. Meestal is een van de twee al een hele opgave. Het jurkje wat ze heeft uitgekozen heeft niet alleen een bepaalde klasse over zich heen, maar is ook net kort en strak genoeg dat Amy er zeer ondeugend uit komt te zien. Amy weet sowieso hoe ze haar outfits, zowel op het podium als daarnaast, enorm spannend moet houden. Zo liep ze laatst in een strakke witte outfit tijdens de kleding doorpas voor O’G3ENE’s nieuwe optredens en dat zag er natuurlijk geweldig uit. Amy zette haar meest zwoele blik op en stond als een ware verleidster voor de camera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy schittert in rood

Niet alleen in zwart en wit komt Amy er betoverend uit. Ook in een volledig rode outfit weet Amy er beeldschoon uit te zien. Amy heeft sowieso wel een ding met kleding die maar één kleur hebben. In haar strakke rode topje is Amy de droom van al haar mannelijke fans. Amy vindt het ook niet erg om een klein beetje meer te laten zien. Ze houdt er niet van om zich volledig in te laten pakken. Een stukje buik, ontblote schouders, dat vindt ze juist wel prettig. Op het podium zal dat waarschijnlijk ook het meest fijn zijn, aagezien dat niet zo warm kleed en je vrijer kan bewegen. Maar bovenal ziet Amy er in dat soort kleding natuurlijk gewoon hartstikke mooi uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Wat ligt hierna voor Amy klaar?

Amy heeft duidelijk een goed en beetje ondeugend gevoel voor stijl. Iedereen kijkt dus uit naar haar volgende spannende outfit. Want wat heeft Amy allemaal nog in petto? Misschien een kort winterjurkje of juist een heel strak mantelpakje. Wat het ook wordt, Amy zal er ongetwijfeld geweldig bij lopen. Het maakt ook niet zoveel uit wat Amy draagt, in elke outfit blijft ze een schoonheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!