Amy Vol van OG3NE maakt zich klaar voor koude dagen op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol weet wel raak met het wisselvallige Hollandse weer. Ze heeft de meest verleidelijke outfit voor elk moment.

Als een van de drie zusjes van de meidengroep OG3NE weet Amy als geen ander hoe ze zich stijlvol moet kleden. Op het podium moeten de meiden er immers ook altijd goed uit zien voor hun publiek. In Nederland is dit soms nog wel lastig, omdat het weer zo wisselvalig kan zijn. Je kan er niet standaard van uitgaan dat je in de zomer altijd wegkomt met een kort rokje. Gelukkig heeft Amy een outfit klaar voor elke weersomstandigheid.

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE is de koningin van de panterprint op Instagram foto 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

De zachte trui van Amy

De afgelopen dagen gaat het weer alle kanten op. Het ene moment is het zonnig en het volgende moment is het weer zwaar bewolkt. Amy speelt daar goed op in door een luchtige outfit aan te trekken die ook lekker warm is, mocht de zon doorbreken. Met haar wollen trui blijft ze redelijk warm, maar haar ontblote schouder geeft genoeg afkoeling mocht de zon tevoorschijn komen. Daarbij ziet Amy er in deze outfit natuurlijk hartstikke goed uit. charmant, comfortabel en zoals gewoonlijk, erg verleidelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

een rokje voor de warmte

Maar wat nou als het echt te warm wordt? Blijft Amy dan nog steeds in haar wollen trui lopen? Nee, daar heeft ze al wat op bedacht. Amy is namelijk ook een groot fan van rokjes. Het liefste in zo fel mogelijke kleuren, zoals het blauwe rokje en bijpassende topje wat ze droeg in Ibiza. Amy laat een beetje meer van haar prachtige lichaam zien, zonder dat het ordinair wordt. Ze blijf natuurlijk gewoon een classy dame, zelfs als ze wat kortere rokjes draagt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy gehuld in spijkerstof

En als je van die dagen hebt waarin het soms koud en soms warm is? Nou, daar heeft Amy ook gewoon wat op bedacht. Daarvoor heeft ze namelijk een erg aantrekkelijke spijkerjurkje voor gevonden. Warm genoeg voor wanneer de wind op komt zetten of de wolken voor de zon kruipen, maar met haar blote beentjes ook erg verkoelend. Haar wilde haren en verleidelijke blik maken de look natuurlijk helemaal af. Haar grote zus Lisa doet trouwens mee met de trend, en dat staat haar ook net zo goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy ziet er altijd goed uit

Dus of ze nu een rokje, een jurkje of een strakke broek draagt, Amy ziet er altijd goed uit. in elk mogelijke outfit weet Amy er op haar allerbest bij te lopen. En met haar gevoel voor stijl is de zangeres een genot om naar te mogen kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...