Amy Vol van OG3NE krijgt klap op derrière in Insta video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol heeft een uitermate strenge stylist. Bij slecht gedrag krijgt ze meteen een klapje! Ze kon gelukkig lachen om het liefdevolle tikje…

Amy Vol en haar zussen Lisa en Shelley hebben het maar druk met OG3NE! De drie zijn non-stop bezig: als ze niet met een innovatieve online concertreeks bezig zijn, zitten de zangeressen ergens in de styling voor professionele foto’s. Als we de Instagram video’s van Amy mogen geloven zit ze soms de hele dag op zo’n kappersstoel! Geen wonder dat de ongeduldige zusjes dan af en toe een melige bui krijgen. Ze worden dan direct teruggefloten door hun stylist, die in het ergste geval als een soort ouderwetse schoolmeester ’n corrigerend tikje uitdeelt. Amy kon er gelukkig om lachen!

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE straalt op podium in glitterjurk

Amy Vol deelt opvallende video op Instagram

OG3NE bespaart nooit op styling! Lisa, Shelley en Amy Vol zien er op beeld en foto altijd perfect uit. Dat mag wat kosten – voor een nieuwe coupe gaan ze naar een heuse celebrity hairstylist. Deze sterrenkapper heeft geen tijd voor geintjes: als het moet haalt hij uit met z’n kammetje! Amy Vol was onlangs nog het ‘slachtoffer’ van deze wrede stylist. Haar vers geknipte haar bleef uiteraard buiten schot, dus moest haar derrière eraan geloven! Alsof het allemaal niet vernederend genoeg was deelde hij dit moment suprême op een Instagram video. Zoals je ziet kwamen er bij Amy zelfs tranen aan te pas:

Amy van OG3NE schittert bij fotoshoot

Genoeg gegeind. We willen natuurlijk dat eindresultaat zien! Waarom zat Amy Vol precies zo lang bij de kapper? Zo te zien is er niet alleen aandacht aan haar haren besteed! De brunette showde haar nieuwe coupe, feilloze make-up en oogverblindende zilveren jurkje in onderstaande Instagram video. Dat moet een mooie reeks foto’s opgeleverd hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.