Amy Vol van OG3NE krijgt klap op derrière in Insta video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol heeft een uitermate strenge stylist. Bij slecht gedrag krijgt ze meteen een klapje! Ze kon gelukkig lachen om het liefdevolle tikje…

Amy Vol en haar zussen Lisa en Shelley hebben het maar druk met OG3NE! De drie zijn non-stop bezig: als ze niet met een innovatieve online concertreeks bezig zijn, zitten de zangeressen ergens in de styling voor professionele foto’s. Als we de Instagram video’s van Amy mogen geloven zit ze soms de hele dag op zo’n kappersstoel! Geen wonder dat de ongeduldige zusjes dan af en toe een melige bui krijgen. Ze worden dan direct teruggefloten door hun stylist, die in het ergste geval als een soort ouderwetse schoolmeester ’n corrigerend tikje uitdeelt. Amy kon er gelukkig om lachen!

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE straalt op podium in glitterjurk

Amy Vol deelt opvallende video op Instagram

OG3NE bespaart nooit op styling! Lisa, Shelley en Amy Vol zien er op beeld en foto altijd perfect uit. Dat mag wat kosten – voor een nieuwe coupe gaan ze naar een heuse celebrity hairstylist. Deze sterrenkapper heeft geen tijd voor geintjes: als het moet haalt hij uit met z’n kammetje! Amy Vol was onlangs nog het ‘slachtoffer’ van deze wrede stylist. Haar vers geknipte haar bleef uiteraard buiten schot, dus moest haar derrière eraan geloven! Alsof het allemaal niet vernederend genoeg was deelde hij dit moment suprême op een Instagram video. Zoals je ziet kwamen er bij Amy zelfs tranen aan te pas:

Amy van OG3NE schittert bij fotoshoot

Genoeg gegeind. We willen natuurlijk dat eindresultaat zien! Waarom zat Amy Vol precies zo lang bij de kapper? Zo te zien is er niet alleen aandacht aan haar haren besteed! De brunette showde haar nieuwe coupe, feilloze make-up en oogverblindende zilveren jurkje in onderstaande Instagram video. Dat moet een mooie reeks foto’s opgeleverd hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.