Amy van O’G3NE kondigt ‘frisse start’ aan op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol, ook wel bekend als éénderde van meidengroep O’G3NE, kondigt op Instagram aan een frisse start te gaan maken.

De tijd van chocoladeletters, kerstdiners, oliebollen en overmatig alcoholgebruik is weer voorbij. Net als alle andere jaren staat ‘gezond leven’ weer bovenaan het voornemenslijstje. En ja, ook bij Amy Vol!

Amy van O’G3NE deelt namelijk een foto in haar Instagram stories waarmee ze haar volgers laat zien dat ook zij dit jaar een ‘frisse start’ gaat maken. Niet heel spannend zou je denken. Máár niets is minder waar. Een aantal volgers van Amy bleef namelijk redelijk verbaasd achter na het zien van de foto.

Ook leuk: Feestende Lisa Vol van OG3NE worstelt met jurkje

 

Amy, wat is dat op je bord?!

Zij vroegen zich dan ook af wat Amy is godsnaam op haar bord had liggen. Zij liepen nu niet bepaald warm voor het gerechtje bestaande uit een paprika met daarin een augurk. Ja, we moeten toegeven dat wij de combinatie ook nog nooit geprobeerd hebben. Maar hé, voor Amy willen we het zeker wel een keertje proberen! Wie weet, misschien is Amy Vol wel een geboren Sonja Bakker! [poll id=”79″]

Amy O'G3NE Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!