Amy van O’G3NE kondigt ‘frisse start’ aan op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol, ook wel bekend als éénderde van meidengroep O’G3NE, kondigt op Instagram aan een frisse start te gaan maken.

De tijd van chocoladeletters, kerstdiners, oliebollen en overmatig alcoholgebruik is weer voorbij. Net als alle andere jaren staat ‘gezond leven’ weer bovenaan het voornemenslijstje. En ja, ook bij Amy Vol!

Amy van O’G3NE deelt namelijk een foto in haar Instagram stories waarmee ze haar volgers laat zien dat ook zij dit jaar een ‘frisse start’ gaat maken. Niet heel spannend zou je denken. Máár niets is minder waar. Een aantal volgers van Amy bleef namelijk redelijk verbaasd achter na het zien van de foto.

Ook leuk: Feestende Lisa Vol van OG3NE worstelt met jurkje

 

Amy, wat is dat op je bord?!

Zij vroegen zich dan ook af wat Amy is godsnaam op haar bord had liggen. Zij liepen nu niet bepaald warm voor het gerechtje bestaande uit een paprika met daarin een augurk. Ja, we moeten toegeven dat wij de combinatie ook nog nooit geprobeerd hebben. Maar hé, voor Amy willen we het zeker wel een keertje proberen! Wie weet, misschien is Amy Vol wel een geboren Sonja Bakker! [poll id=”79″]

Amy O'G3NE Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.