Amy van O’G3NE deelt foto van zichzelf als echte ‘cowgirl’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het mannelijke deel van de volgers van Amy Vol van O’G3NE is flink onder de indruk van dit kiekje!

Dat Amy van O’G3NE, net als haar zussen Lisa en Shelley, een gouden keeltje heeft, wisten we al wel. Maar Amy Vol blijkt nóg een talent te hebben. Zo deelde Amy namelijk een kiekje op Instagram, waarop ze haar laarsjes aantrekt. En alhoewel Amy’s vrouwelijke volgers vooral geïntrigeerd zijn door de laarsjes, zijn haar mannelijke volgers vooral onder de indruk van haar ‘flexibiliteit’.

‘Een echte cowgirl!’

Waar het bij de vrouwen vooral reacties regent als ‘Waar komen die laarsjes vandaan?!‘, zijn de mannen iets minder bezig met de herkomst van Amy’s stappers. Zij blijken iets meer geïnteresseerd in Amy dan de laarsjes. Zo merkt volger Patrick op dat Amy eruit ziet als we quoten: ‘een échte cowgirl 😉‘. En ja, daarmee verwoordt Patrick toch wel mooi wat de meesten van ons denken bij het zien van de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.