Amy van O’G3NE deelt foto van zichzelf als echte ‘cowgirl’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het mannelijke deel van de volgers van Amy Vol van O’G3NE is flink onder de indruk van dit kiekje!

Dat Amy van O’G3NE, net als haar zussen Lisa en Shelley, een gouden keeltje heeft, wisten we al wel. Maar Amy Vol blijkt nóg een talent te hebben. Zo deelde Amy namelijk een kiekje op Instagram, waarop ze haar laarsjes aantrekt. En alhoewel Amy’s vrouwelijke volgers vooral geïntrigeerd zijn door de laarsjes, zijn haar mannelijke volgers vooral onder de indruk van haar ‘flexibiliteit’.

‘Een echte cowgirl!’

Waar het bij de vrouwen vooral reacties regent als ‘Waar komen die laarsjes vandaan?!‘, zijn de mannen iets minder bezig met de herkomst van Amy’s stappers. Zij blijken iets meer geïnteresseerd in Amy dan de laarsjes. Zo merkt volger Patrick op dat Amy eruit ziet als we quoten: ‘een échte cowgirl 😉‘. En ja, daarmee verwoordt Patrick toch wel mooi wat de meesten van ons denken bij het zien van de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen laat buik zien in raadselachtig pakje

Nikkie Plessen heeft een nieuwe outfit waarmee ze flinke indruk maakt bij haar volgers. Alleen is het een beetje een raadselachtig pakje.

Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Yolanthe Cabau van Kasbergen zet zich volledig in voor een gezondere leefstijl. Ze heeft nu waterflessen laten maken om mensen meer water te laten drinken.

Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

Laetitia Gerards i een van de meest fanatieke kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar haar fanatisme heeft haar nu een blessure opgeleverd.