Amy van O’G3NE deelt foto van zichzelf als echte ‘cowgirl’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het mannelijke deel van de volgers van Amy Vol van O’G3NE is flink onder de indruk van dit kiekje!

Dat Amy van O’G3NE, net als haar zussen Lisa en Shelley, een gouden keeltje heeft, wisten we al wel. Maar Amy Vol blijkt nóg een talent te hebben. Zo deelde Amy namelijk een kiekje op Instagram, waarop ze haar laarsjes aantrekt. En alhoewel Amy’s vrouwelijke volgers vooral geïntrigeerd zijn door de laarsjes, zijn haar mannelijke volgers vooral onder de indruk van haar ‘flexibiliteit’.

‘Een echte cowgirl!’

Waar het bij de vrouwen vooral reacties regent als ‘Waar komen die laarsjes vandaan?!‘, zijn de mannen iets minder bezig met de herkomst van Amy’s stappers. Zij blijken iets meer geïnteresseerd in Amy dan de laarsjes. Zo merkt volger Patrick op dat Amy eruit ziet als we quoten: ‘een échte cowgirl 😉‘. En ja, daarmee verwoordt Patrick toch wel mooi wat de meesten van ons denken bij het zien van de foto.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!