Amy van O’G3NE deelt foto van zichzelf als echte ‘cowgirl’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het mannelijke deel van de volgers van Amy Vol van O’G3NE is flink onder de indruk van dit kiekje!

Dat Amy van O’G3NE, net als haar zussen Lisa en Shelley, een gouden keeltje heeft, wisten we al wel. Maar Amy Vol blijkt nóg een talent te hebben. Zo deelde Amy namelijk een kiekje op Instagram, waarop ze haar laarsjes aantrekt. En alhoewel Amy’s vrouwelijke volgers vooral geïntrigeerd zijn door de laarsjes, zijn haar mannelijke volgers vooral onder de indruk van haar ‘flexibiliteit’.

‘Een echte cowgirl!’

Waar het bij de vrouwen vooral reacties regent als ‘Waar komen die laarsjes vandaan?!‘, zijn de mannen iets minder bezig met de herkomst van Amy’s stappers. Zij blijken iets meer geïnteresseerd in Amy dan de laarsjes. Zo merkt volger Patrick op dat Amy eruit ziet als we quoten: ‘een échte cowgirl 😉‘. En ja, daarmee verwoordt Patrick toch wel mooi wat de meesten van ons denken bij het zien van de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!