Amber Rustenberg is Miss Nederland 2024 en met haar is niet zoveel mis (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Amber Rustenberg is de Miss Nederland van 2024 geworden. Rikkie Kollé heeft de kroon doorgegeven aan de prachtige dame!

Onze bekende Miss Nederland van 2023, Rikkie Kollé, heeft recent haar winst door kunnen geven aan de nieuwe Miss Nederland van 2024. De Miss Nederland van 2024 is dus Amber Rustenberg. En ze is echt prachtig om naar te kijken!

Amber Rustenberg is Miss Nederland 2024 geworden

Rikkie Kollé heeft op haar Instagramkanaal leuke foto’s gedeeld samen met de nieuwe Miss Nederland van 2024, Amber Rustenberg. De twee dames zijn beide super mooi en het is zeker duidelijk waarom Amber de nieuwe Miss Nederland is geworden. Amber is een 26 jarige dame die in Amsterdam woont en in het dagelijkse leven in de business wereld werkt. Maar nu is ze dus gekroond tot de nieuwe Miss Nederland van het jaar.

Volgens de jury werd Amber gekozen door daar warme persoonlijkheid en door de manier waarop ze in het leven staat. Dit is wat Amber heeft laten weten nadat ze was gekozen door de jury als Miss Nederland 2024: ”Afgelopen week heb ik gedroomd dat ik Miss Nederland zou worden en kijk nu, die droom is werkelijkheid geworden! Ik ben trots op mezelf en op mijn medefinalisten, we hebben gerockt. Nu ga ik heel even bijkomen en daarna keihard aan het werk in mijn functie als Miss Nederland.”

De mooie businessvrouw heeft ook natuurlijk prachtige vormen die je erg goed kan zien in haar meest recente foto’s die ze heeft gedeeld. Ook zien we kijkjes van dat ze samen met Rikkie Kollé uiteten is gegaan na haar winst als date heeft Rikkie zelfs laten weten! Deze beelden wil je dan ook niet missen. Zo zie je Amber maar ook Rikkie even goed stralen!

Amber Rustenberg is Miss Nederland 2024 en met haar is niet zoveel mis

Meer zien van Miss Nederland 2024 Amber Rustenberg kan op Instagram

Op het Instagramkanaal van Amber Rustenberg kan je nog veel meer leuke foto’s en video’s bekijken van de prachtige dame. Ze plaatst vooral veel leuke kiekjes uit haar dagelijkse leven en ze plaatst ook eens in de zoveel tijd een leuke story om te bekijken. Het is het dus zeker waard om eventjes een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...