Amber Brantsen krijgt heel Nederland op haar dak vanwege krankzinnige mening (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Amber Brantsen doet een opvallende uitspraak en krijgt daarna bakken met kritiek over zich heen. Veel volgers vragen zich af hoe ze dit in haar hoofd heeft kunnen halen?

Amber Brantsen heeft opvallende foto’s en video’s gedeeld waarin ze haar mening geeft over iets. Hier heeft ze daarna bakken met kritiek over gekregen. Haar volgers snappen niet hoe ze dit ooit heeft kunnen zeggen! Ze plaatste namelijk een foto van een salade waarop staat dat er geen peterselie meer in zit door leverproblemen. Amber zegt hier het volgende op: ”Meer leveringsproblemen graag #peterselieiszeep.” Nadat Amber dit deelde stroomde haar pagina vol met berichten van mensen die niet konden begrijpen hoe ze peterselie naar zeep vind smaken. Haar volgers denken dat Amber peterselie verward met koriander. Hier moet Amber dan ook weer even op reageren en doet ze door het volgende te zeggen: ”Oké mensen, koriander smaakt inderdaad naar zeep! Peterselie is gewoon vies.”

Bekijk de video hieronder!

Meer zien van Amber Brantsen doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe Viaplay presentatrice Amber Brantsen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette regelmatig interessante kijkjes vanuit haar werkervaringen. Zo mag ze af en toe afreizen naar de verschillende F1-circuits. Ook in de studio laat ze zien hoe gezellig ze het kan hebben met haar mannelijke collega’s. Daarnaast vind Amber het ook erg leuk om beelden te delen uit haar privéleven. Zo deelt ze regelmatig leuke foto’s van haar kinderen en haar man. Ook zitten er af en toe heerlijke vakantiefoto’s tussen om van te genieten. Amber straalt altijd positiviteit en vrolijkheid uit op al haar foto’s en video’s. Dat is dan ook wat zoveel mannen zo leuk aan haar vinden. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!