Ali B kiest het hazenpad: rapper niet meer zelf aanwezig tijdens rechtszaak (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rapper Ali B zal niet aanwezig zijn bij de rechtszaak van aanstaande vrijdag. In deze rechtszaak wordt uitspraak gedaan of Ali B schuldig wordt bevonden aan het misbruiken van meerdere vrouwen.

De advocaat van Ali B, Bart Swier, laat weten dat de rapper niet aanwezig zal zijn bij de uitspraak. De reden voor zijn afwezigheid wordt niet gegeven. Misschien heeft Ali B al een voorgevoel over wat de uitspraak gaat zijn en wil hij ongemakkelijke interviews na afloop voorkomen. De zaak heeft tot nu toe namelijk veel media aandacht opgeleverd. Eerder ging Ali B nog gewoon in gesprek met journalisten, maar nu lijkt hij daar dus geen zin meer in te hebben. We moeten de uitspraak natuurlijk nog afwachten, maar als Ali B echt onschuldig zou zijn, zou hij er waarschijnlijk minder moeite mee hebben om op de rechtszaak te verschijnen.

Ali B

Ali B wordt verdacht van aanranding

Ali B wordt ervan verdacht meerdere vrouwen aangerand te hebben. Wel vijf vrouwen hebben zich inmiddels bij de rechtbank gemeld. Zelf ontkent Ali B dat er sprake was van aanranding. Het OM wil in ieder geval dat de rapper drie jaar de cel in gaat. Naar alle verwachting doet de rechter daar vrijdag dus een uitspraak over. Wie net als ons erg benieuwd is naar de uitspraak moet die dag zeker de media in de gaten houden.

Ali B

Ali B was eerder wel overheersend aanwezig tijdens rechtszaken

Het is opvallend dat Ali B niet aanwezig is bij de rechtszaak. Bij eerdere rechtszaken was hij namelijk wel altijd aanwezig. Ook was hij tijdens de rechtszaken altijd erg uitgesproken en deinsde hij er niet voor terug om zijn mening te geven. Ali B werd zelfs erg emotioneel van de beschuldigingen en zat huilend in de rechtszaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!