Aletha Leidelmeijer van ESPN gooit haar benen wijd open tijdens intiem wedstrijdje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Aletha Leidelmeijer, de charmante en altijd energieke presentatrice van ESPN, heeft haar volgers onlangs verrast met een intiem en speels wedstrijdje tegen niemand minder dan Henk Norel. 

In een video die viraal ging, is te zien hoe Aletha haar benen wijd open gooit tijdens het oefenpotje, wat zorgt voor een bijzonder momentje.

Een vriendschappelijk potje basketbal

Met de NBA Finals op het punt van beginnen, besloot Aletha een speciale spotlight te richten op Luka Doncic. In een item wat ze samen met Henk Norel maakte, moest er natuurlijk even een potje gebasketbald worden. Gekleed in een strak en stijlvol sportpak, nam ze het op tegen de basketballer in een vriendschappelijke wedstrijd. Ondanks haar beste inspanningen en haar opvallende outfit, bleek Henk toch een maatje te sterk. Aletha haar korfbal skills kwamen niet echt van pas en ze werd volledig uitgespeeld. Bekijk hier de video!

Aletha doet zo haar best tijdens vriendschappelijk potje

De video toont Aletha die haar uiterste best doet om het Henk lastig te maken, maar de basketballer laat duidelijk zien waarom hij een van de topnamen in de sport is. De beelden van Aletha die haar benen wijd opent in een poging om te verdedigen, zorgen voor veel gelach bij haar fans. De video doet het ontzettend goed bij haar fans. Die genieten enorm van de mooie beelden van Aletha. De mooie presentatrice laat maar weer goed zien waarom ze zo geliefd is bij haar publiek. De leuke dame heeft een flinke hoeveelheid zelfspot en daar kunnen haar volgers enorm van genieten.

Meer zien van Aletha Leidelmeijer? Kijk dan hier!

Als je na dit alles, nog meer van Aletha wil zien, dan moet je even hier kijken. Op Instagram heeft ze namelijk de meest mooie foto’s van zichzelf staan en daar kan je alleen maar gelukkig van worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.