Adele blijft je verbazen na transformatie: zo ziet de zangeres er nu uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Adele is misschien wel de meest briljante vrouwelijke artiest van deze tijd. Maar haar grootste prestatie is toch wel haar verbazingwekkende transformatie!

Alleen als je onder een steen hebt gelegen heb je niet gehoord van Adele. Het vrouwelijke toptalent heeft eigenhandig meer records verkocht dan enig ander artiest ook. En dat is natuurlijk een hele prestatie. Maar dat valt eigenlijk in het niets in vergelijking met haar grootste prestatie, namelijk de lichamelijk transformatie die Adele over de jaren heen heeft doorgemaakt. Adele herken je op foto’s bijna niet meer terug. De beeldschone zangeres blijft je dus verbazen, zelfs zo lang na haar transformatie.

Lees ook: Waar is de andere helft van Adele gebleven?

Even een blik naar vroeger

Je kan inmiddels niet meer om Adele heen. Ze ziet er namelijk echt geweldig uit. Hoe ze vandaag de dag het podium betreed is niet normaal. Ze blaast al haar fans omver met haar prachtige uiterlijk. Maar dat is natuurlijk wel eens anders geweest. Er waren tijden dat Adele wel heel geliefd was om haar warme karakter en geweldige stem, maar dat ze niet bepaald de meest begeerlijke zangeres was. Dat maakte ook helemaal niet uit, want Adele had wel iedereens respect. Zo getalenteerd was en is ze. Maar de afgelopen jaren heeft Adele ook flink aan haar uiterlijk gewerkt. Bloed, zweet en tranen heeft ze in haar looks gestopt en het resultaat spreekt voor zich. Vroeger had Adele wel een heel lief gezicht, maar dat was ook haar mooiste uiterlijke kenmerk.
Adele heeft een heuse transformatie ondergaan

Zoals je op haar nieuwe foto’s kan zien heeft Adele een echte transformatie ondergaan. Ze ziet er in alle opzichten geweldig uit. Adele is de vrouw van je dromen. Van haar leuke lach, tot haar lieve ogen en haar geweldige en beeldschone , dat meestal gehuld gaat in de beste en meest spannende jurkjes, Adele heeft veel om van te houden. Geen wonder ook dat de zangeres zo geliefd is bij vele fans over de hele wereld. Het is bijzonder knap hoe Adele haar uiterlijk zo’n make-over heeft kunnen geven en dat verdient dan ook niet anders dan een staande ovatie. Want hoe Adele er nu uit ziet, daar kunnen weinig vrouwen nog aan tippen. Dat is namelijk beeldschoon!
Adele brengt nieuw album 30 uit en verbreekt records

Er is nog meer goed nieuws voor Adele de laatste tijd. haar nieuwe album 30 verbreekt zo’n beetje alle records die er bestaan. Ze weet op wonderbaarlijke wijze een van de meest krachtige en best verkopende albums van het moment uit te brengen. Adele heeft dan ook even gewacht met haar nieuwste album, dat pas vijf jaar na haar vorige album uit komt. Die tijd heeft Adele gebruikt om al haar nummers te perfectioneren, iets wat de zangeres heel erg goed gelukt is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.