ADE – Powervrouwen en faalhazen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
ADE – Powervrouwen en faalhazen

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is afgelopen woensdag weer begonnen. Vijf dagen lang zijn vrijwel alle belangrijke DJ’s en producers te vinden in onze hoofdstad.

Het Amsterdam Dance Event is inmiddels al jaren een begrip in Nederland. Niet alleen de belangrijkste DJ acts maar ook duizenden fans van over heel de wereld vliegen in de week van 14 oktober naar ons landje om te genieten van hun gezamenlijke passie: elektronische muziek.

Vrouwen in opkomst

Waar het DJ-vak al jaren bekend staat als een mannelijke tak van sport, vanwege het technische karakter, zijn de vrouwen de laatste jaren ook steeds vaker achter de decks te vinden. En ja, daar worden wij mannen vrolijk van. Want ja, wat is er nu beter dan met een koude rakker in je hand – of een andere ‘snack’ – te genieten van al het vrouwelijk schoon dat achter de draaitafels staat?.

Een aantal faalhazen

Toch is niet elke vrouw (en man) even goed thuis in het aan elkaar mixen van plaatjes. Neem bijvoorbeeld MATTN, model/DJ van beroep en partner van nog zo’n ‘nietskunner’ Dimitri Vegas. Samen hebben de twee er een handje van om hun muzikale creaties uit te besteden aan derden. Niets zelf doen dus… Dat resulteerde in de volgende hilarische beelden op Tomorrowland:

Powervrouwen

Dus beste lezer, mocht je nog geen plannen hebben dit weekend, dan is ADE een échte aanrader. Ja, natuurlijk voor de vette plaatjes, die er gedraaid worden… Maar met name voor de vele muziek-mokkels, die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te bewonderen zijn! Benieuwd naar de mokkels, die je tegen het lijf kan lopen in Amsterdam dit weekend? Dit zijn een paar mogelijkheden:

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.