ADE – Powervrouwen en faalhazen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
ADE – Powervrouwen en faalhazen

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is afgelopen woensdag weer begonnen. Vijf dagen lang zijn vrijwel alle belangrijke DJ’s en producers te vinden in onze hoofdstad.

Het Amsterdam Dance Event is inmiddels al jaren een begrip in Nederland. Niet alleen de belangrijkste DJ acts maar ook duizenden fans van over heel de wereld vliegen in de week van 14 oktober naar ons landje om te genieten van hun gezamenlijke passie: elektronische muziek.

Vrouwen in opkomst

Waar het DJ-vak al jaren bekend staat als een mannelijke tak van sport, vanwege het technische karakter, zijn de vrouwen de laatste jaren ook steeds vaker achter de decks te vinden. En ja, daar worden wij mannen vrolijk van. Want ja, wat is er nu beter dan met een koude rakker in je hand – of een andere ‘snack’ – te genieten van al het vrouwelijk schoon dat achter de draaitafels staat?.

Een aantal faalhazen

Toch is niet elke vrouw (en man) even goed thuis in het aan elkaar mixen van plaatjes. Neem bijvoorbeeld MATTN, model/DJ van beroep en partner van nog zo’n ‘nietskunner’ Dimitri Vegas. Samen hebben de twee er een handje van om hun muzikale creaties uit te besteden aan derden. Niets zelf doen dus… Dat resulteerde in de volgende hilarische beelden op Tomorrowland:

Powervrouwen

Dus beste lezer, mocht je nog geen plannen hebben dit weekend, dan is ADE een échte aanrader. Ja, natuurlijk voor de vette plaatjes, die er gedraaid worden… Maar met name voor de vele muziek-mokkels, die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te bewonderen zijn! Benieuwd naar de mokkels, die je tegen het lijf kan lopen in Amsterdam dit weekend? Dit zijn een paar mogelijkheden:

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten