ADE – Powervrouwen en faalhazen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
ADE – Powervrouwen en faalhazen

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is afgelopen woensdag weer begonnen. Vijf dagen lang zijn vrijwel alle belangrijke DJ’s en producers te vinden in onze hoofdstad.

Het Amsterdam Dance Event is inmiddels al jaren een begrip in Nederland. Niet alleen de belangrijkste DJ acts maar ook duizenden fans van over heel de wereld vliegen in de week van 14 oktober naar ons landje om te genieten van hun gezamenlijke passie: elektronische muziek.

Vrouwen in opkomst

Waar het DJ-vak al jaren bekend staat als een mannelijke tak van sport, vanwege het technische karakter, zijn de vrouwen de laatste jaren ook steeds vaker achter de decks te vinden. En ja, daar worden wij mannen vrolijk van. Want ja, wat is er nu beter dan met een koude rakker in je hand – of een andere ‘snack’ – te genieten van al het vrouwelijk schoon dat achter de draaitafels staat?.

Een aantal faalhazen

Toch is niet elke vrouw (en man) even goed thuis in het aan elkaar mixen van plaatjes. Neem bijvoorbeeld MATTN, model/DJ van beroep en partner van nog zo’n ‘nietskunner’ Dimitri Vegas. Samen hebben de twee er een handje van om hun muzikale creaties uit te besteden aan derden. Niets zelf doen dus… Dat resulteerde in de volgende hilarische beelden op Tomorrowland:

Powervrouwen

Dus beste lezer, mocht je nog geen plannen hebben dit weekend, dan is ADE een échte aanrader. Ja, natuurlijk voor de vette plaatjes, die er gedraaid worden… Maar met name voor de vele muziek-mokkels, die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te bewonderen zijn! Benieuwd naar de mokkels, die je tegen het lijf kan lopen in Amsterdam dit weekend? Dit zijn een paar mogelijkheden:

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten