Actrice Robin Martens doet open auditie bij Beau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Robin Martens huilt Beau politie

Robin dreigt professioneel ‘kandidaat bij spelshow’ te worden. Hoog tijd om mensen eraan te herinneren dat ze nog steeds kan acteren…

Beau van Erven Dorens kon zich geen betere gast wensen om de ‘nieuwe’ setting van zijn talkshow mee in te wijden. Twee jaar naar haar ‘exit’ uit Goede Tijden, Slechte Tijden had iedereen het deze week ineens over Robin Martens, die in de tussentijd vooral werkte als dans-jurylid en professioneel ‘bekende kandidaat bij spelshow’. We vermoeden echter dat Robin liever op een andere manier het nationale nieuws weer eens gehaald had. Of maakte ze juist dankbaar gebruik van dit podium?

Agentje plagen, klappen vragen

Het was natuurlijk een beetje oneerlijk, na één headline conclusies trekken over de situatie. Daarom is het goed dat Robin háár kant van het verhaal mocht doen aan tafel, en niet op de bank, bij Beau. Ze kreeg alle tijd om te verklaren waarom ze die bewuste avond op hardhandige manier in aanraking kwam met de politie. Toch geloven we het verhaaltje gewoon nog steeds niet helemaal. Dat advocaat Peter Plasman er in stilte naast zat droeg daar zeker aan bij. Hij hoefde niet in te grijpen, dus kan je ervan uitgaan dat Robin zich goed aan het script hield. Haar vriendengroep was volgens Robin absoluut niet dronken. Maar ze kon zich toch niet echt goed meer herinneren dat ze de agent geslagen had. Ze had misschien wel een beetje geduwd, en geschreeuwd en gescholden. Het kwam erop neer dat vooral zij en haar vriend slachtoffer van de situatie waren.

Robin Martens Beau
Robin probeert zich aan het script te houden

Open auditie

Toen ze over de schermutseling begon, liet ze haar tranen de vrije loop. Robin zat nagenoeg make-uploos in de studio. Alsof ze wist dat er een flinke huilbui aan zat te komen! Hierdoor voelde het bijna aan als een soort open auditie. Alsof Robin, die als we haar cv van de afgelopen jaren bekijken best aan een serieus baantje toe is, aan Nederland wou laten zien: kijk, ik kan écht nog wel een beetje acteren! Huilen op commando, die trillende stem. Dit gaat haar sowieso een rolletje opleveren hoor. Het is op z’n minst goed genoeg voor een GTST-comeback.

Maar goed, die schermutseling. Een agent zou zomaar haar vriend, die zich trouwens zonder reden ging bemoeien met een serieuze arrestatie, in elkaar geslagen hebben. Robins hysterische reactie, gevangen op beeld, was dus een reactie op deze uiting van zinloos politiegeweld. Beau speelde advocaat van de duivel, en vroeg de snikkende Robin of het hele voorval niet gewoon voorkomen had kunnen worden als ze zich niet met de arrestatie bemoeid hadden? Daar was Robin het wel een klein beetje mee eens. Toen Beau Robin tot slot adviseerde om naar het politiebureau te gaan om haar excuses aan te bieden, wilden we als kijker bijna opstaan voor applaus. Zó pak je dit soort BN’er-leed aan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!