Actrice Elle van Rijn maakt kijkers alvast lekker met zeldzame foto uit SamSam-tijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie kent de comedyserie SamSam nog? Kijkers werden in de jaren ’90 spontaan verliefd op piepjonge actrice Elle van Rijn, die toen haar doorbraak beleefde. Hoog tijd voor een ‘reboot’, vindt Elle. Met deze zeldzame foto maakt ze haar volgers alvast lekker…

Elle van Rijn bij JINEK: ‘SamSam klaar voor reboot’

Als gast bij talkshow Jinek gaf Elle van Rijn onlangs aan dat ze brood ziet in een reboot van Sam Sam. Omdat Elle van aanpakken weet, is ze alvast begonnen met schrijven en plannen! Daar houdt het niet op, ze heeft zelfs haar oude SamSam-collega’s al een beetje geïnspireerd. De rest van de cast, waaronder John Jones en Anne-Mieke Ruyten, is ook enthousiast geworden van Elles idee. Het idee is om, net als in de jaren ’90, de problemen van jongeren op een humoristische manier aan te kaarten in de reboot van SamSam. Spelen de ‘oude’ acteurs nog wel een rol? Dat is wel de bedoeling, maar niet als blikvangers; Elle, John en Anne-Mieke zouden als ouders of huisgenoten van een nieuwe generatie SamSam-acteurs in beeld komen.

SamSam volgt That 90’s Show

Het idee lijkt een beetje op de reboot van de Amerikaanse “That 70’s show”, waarvan de vernieuwde versie op Netflix te zien is. In “That 90’s show”, keert niet alleen de set van de originele serie terug, maar zijn ook oude acteurs te zien. Dat is precies wat Elle van Rijn ook wil in Nederland met een nieuwe versie van Sam Sam. Omdat het natuurlijk niet genoeg is om de oude acteurs te overtuigen, is Elle ook alvast begonnen met het beïnvloeden van haar volgers. Met onderstaande foto van zichzelf als piepjonge actrice probeert ze de kijker alvast een beetje lekker te maken. In de vorm van dit soort mooie kiekjes werkt nostalgie altijd! Daarbij belicht ze ook een foto van ‘nu’. Lacherig geeft ze zelf toe dat er echt wel wat dingen zijn veranderd. Kort samengevat: er is wat minder haar, en er zijn meer rimpels! Toch heeft Elle er vertrouwen in dat er nog steeds mensen zitten te wachten op een reboot van SamSam.

Volgers Elle van Rijn willen meer SamSam

Hoewel het idee dus nog niet echt concreet is, zijn veel mensen wel al enthousiast. De meeste kijkers van het programma toen zijn nu 30 of 40, maar er zijn ook jongere fans. SamSam is namelijk nog steeds te zien op videoland. Toch zijn er ook kritische geluiden tegen de comeback. Zo zegt één iemand in de reacties dat SamSam goed in de tijd paste, maar dat het idee nu te ouderwets is. Ook zijn mensen bang dat de serie tegen zal vallen. Het is erg lastig om een goede reboot te maken omdat fans hele hoge verwachtingen hebben. De nieuwe acteurs zullen niet precies hetzelfde zijn als de oude. Daarbij moet de nieuwe verhaallijn ook maar net in de smaak vallen. Toch is Elle daar niet zo bang voor. Ze heeft naast scenario’s de afgelopen jaren ook wat boeken uit gebracht, waaronder vijf bestsellers. Laat dat schrijfwerk maar aan Elle over dus!

Carrière Elle van Rijn na SamSam

Toen Elle van Rijn in 1994 als beginnend actrice bij het grote publiek bekend werd dankzij comedyserie SamSam was ze nog piepjong. Ze bleef doorwerken, en heeft naast een indrukwekkend cv ook een aantal kinderen op de wereld gezet! Ze is tijdens en na de comedy door blijven werken als actrice en heeft nu een enorm lang CV met televisieseries en films. Daarnaast is ze ook scenario’s gaan schrijven. Zo schreef ze voor Verliefd Op Ibiza en Mees Kees meerdere afleveringen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?