Actrice Britt Scholte deelt hete video van zonvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte is op Mallorca, waar het nog wél gewoon warm weer is. Dat betekent dat de blondine een aantal hete vakantiekiekjes en zelfs een video voor je in petto heeft!

De knappe actrice mist de zon. Nu het buiten steeds grauwer en kouder wordt wilt Britt weer even van warm weer genieten. Ze deelt dan ook een hete video van haar zonvakantie!

Zo ziet één dag in het leven van Britt Scholte eruit

Wie altijd al wilde weten hoe één dag van Britt Scholte eruit ziet heeft geluk. De knappe actrice heeft namelijk een video gedeeld waarin ze haar volgers meeneemt op trip door Mallorca. Je verwacht het al: strand, luchtige outfits en mooie uitzichten!

Ze begon haar dag op een prachtig strandje waar ze heerlijk van de zon ging genieten. In een wit topje zag dit er alleen wel heel heet uit. Alsof het nog niet warm genoeg was gingen de twee tortelduifjes ook nog is sporten in de middag. Ze gingen namelijk golfen. Het was dan ook prachtig laat de actrice weten. Na al het golfen in de hete zon moet je op een gegeven moment ook afkoelen. Gelukkig ging Britt Scholte dit ook doen en nam ze een heerlijke duik in het zwembad. In de avond gingen ze sushi afhalen en hebben ze een romantische plek uitgekozen om te zitten. Hier hebben ze samen genoten van een romantische avond. Het was dus een romantische, maar hete dag voor Britt Scholte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Ongemakkelijk moment voor Britt Scholte en Britt Dekker

Voor het Goude Televizier-Ring Gala trekken alle BN’ers altijd hun beste outfit uit de kast. Iedereen wilt er altijd perfect uitzien voor dit evenement. Britt Scholte ging met volle moed richting de gala. Tot haar verbazing kwam ze er alleen erachter dat ze dezelfde jurk als de host, Britt Dekker, aan had. De twee dames hadden allebei een momentje dat ze het niet konden geloven en zich ongemakkelijk voelde. Hoe kon dit nou gebeuren? Hoe kunnen we allebei precies dezelfde jurk aan hebben? Het had allemaal voorkomen kunnen worden. Had Britt Scholte op haar Instagram gekeken dan kon ze zien dat Britt Dekker een preview gaf van haar jurk. Dit hadden de twee dames veel ongemak kunnen schelen. Gelukkig konden de dames er uiteindelijk heel hard om lachen. Ze zien er alle twee dan ook prachtig uit in hun mooie rode jurk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Britt Scholte gaat door haar knieën voor fotoshoot

Voor een fotoshoot trekt Britt Scholte alles uit de kast. Met hakken en al gaat ze door de knieën. In plaats van zitten op de bank gaat ze met haar hakken lekker op de bank staan. Even door de knieën heen en het levert een pracht plaatje op. De knappe actrice kan na haar carrière altijd nog door als model.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!