Actrice Britt Scholte deelt hete video van zonvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte is op Mallorca, waar het nog wél gewoon warm weer is. Dat betekent dat de blondine een aantal hete vakantiekiekjes en zelfs een video voor je in petto heeft!

De knappe actrice mist de zon. Nu het buiten steeds grauwer en kouder wordt wilt Britt weer even van warm weer genieten. Ze deelt dan ook een hete video van haar zonvakantie!

Zo ziet één dag in het leven van Britt Scholte eruit

Wie altijd al wilde weten hoe één dag van Britt Scholte eruit ziet heeft geluk. De knappe actrice heeft namelijk een video gedeeld waarin ze haar volgers meeneemt op trip door Mallorca. Je verwacht het al: strand, luchtige outfits en mooie uitzichten!

Ze begon haar dag op een prachtig strandje waar ze heerlijk van de zon ging genieten. In een wit topje zag dit er alleen wel heel heet uit. Alsof het nog niet warm genoeg was gingen de twee tortelduifjes ook nog is sporten in de middag. Ze gingen namelijk golfen. Het was dan ook prachtig laat de actrice weten. Na al het golfen in de hete zon moet je op een gegeven moment ook afkoelen. Gelukkig ging Britt Scholte dit ook doen en nam ze een heerlijke duik in het zwembad. In de avond gingen ze sushi afhalen en hebben ze een romantische plek uitgekozen om te zitten. Hier hebben ze samen genoten van een romantische avond. Het was dus een romantische, maar hete dag voor Britt Scholte.
Ongemakkelijk moment voor Britt Scholte en Britt Dekker

Voor het Goude Televizier-Ring Gala trekken alle BN’ers altijd hun beste outfit uit de kast. Iedereen wilt er altijd perfect uitzien voor dit evenement. Britt Scholte ging met volle moed richting de gala. Tot haar verbazing kwam ze er alleen erachter dat ze dezelfde jurk als de host, Britt Dekker, aan had. De twee dames hadden allebei een momentje dat ze het niet konden geloven en zich ongemakkelijk voelde. Hoe kon dit nou gebeuren? Hoe kunnen we allebei precies dezelfde jurk aan hebben? Het had allemaal voorkomen kunnen worden. Had Britt Scholte op haar Instagram gekeken dan kon ze zien dat Britt Dekker een preview gaf van haar jurk. Dit hadden de twee dames veel ongemak kunnen schelen. Gelukkig konden de dames er uiteindelijk heel hard om lachen. Ze zien er alle twee dan ook prachtig uit in hun mooie rode jurk.
Britt Scholte gaat door haar knieën voor fotoshoot

Voor een fotoshoot trekt Britt Scholte alles uit de kast. Met hakken en al gaat ze door de knieën. In plaats van zitten op de bank gaat ze met haar hakken lekker op de bank staan. Even door de knieën heen en het levert een pracht plaatje op. De knappe actrice kan na haar carrière altijd nog door als model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.