Actrice Anouk Maas laat volgers schrikken met opvallende foto van buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Maas heeft iets nieuws ontdekt aan zichzelf en deelt het gelijk met haar volgers. Haar opgeblazen buik. Die is wel erg snel groot geworden. De grootse actrice was toch niet zo flink?

Anouk Maas geeft haar buik een prominente plek op het nieuwste Instagram post. Ongewild waarschijnlijk, maar het moet wel. De buik is anderhalf keer de rest van haar middelste. Waar haalt deze meestal zo slanke blondine die zwangere buik ineens vandaan? Daar zat gisteren nog een wasbordje! Het blijkt gelukkig voor een film te zijn. Op de foto lijkt het allemaal net echt, maar nee ze is dus niet zelf zwanger. Je ziet haar wel stralen als een zwangere vrouw overigens. Wat het allemaal nog een stukje geloofwaardig doet uitzien.

Anouk Maas pakt haar moment

Even een leuke en spontane foto delen die ook nog is opvalt is een kunst. Vooral voor BN’ers wiens hele carrière niet enkel draait om foto’s maken en posten. Zoals bij Anouk het geval is heeft ze wel wat beters te doen. Maar toch is het haar gelukt om ruim voldoende reacties te krijgen op haar nieuwste post. Simpelweg een buik laten aanmeten, die je toch al toevallig “om” had voor je nieuwste rol en je kan genoeg bekijks trekken. Een moment de aandacht trekken doet ze goed. Eenmaal die aandacht vast maakt ze reclame voor haar allernieuwste, meer realistische project.

Eerste keer voor actrice

Het zou de eerste keer zijn voor de actrice dat ze moest rondsjouwen met zo’n zware buik. Maar de buik is dus voor een rol in de film F*ck de Liefde 2. Hoe de twee, namelijk kinderen en liefdeloosheid, samengaan is nog onduidelijk. Maar Anouk lijkt helemaal tevreden te zijn over de film en het plot. Ze kan niet wachten tot we die gaan kijken. Daarvoor hoeven we trouwens dus niet naar de bioscoop, aldus de nepzwangere en normaal zo fitte musicalster.

Opgeblazen versie Anouk heeft een hekel aan de liefde

We wisten niet dat Anouk zo anti liefde was. Maar haar rolkeuze bewijst het tegendeel. Maar goed, zwangere Anouk waren we ons ook niet bewust van. Deze vrouw zit vol verrassingen. Zo zat ze lange tijd al op de tv bij Goede tijden, slechte Tijden en kennen we haar van musicals als Annie en Hair. Maar nu dus een hele nieuwe wending in de carrière van Anouk. Ze lijkt in die lange carrière zich nog continu te willen heroriënteren. Voorlopig is ze dus nog niet uitgeselecteerd en een pauze inlassen, net nu ze zo lekker in de markt ligt? Daar heeft de musicalster geen boodschap aan.

Analoge musicalster wel eerste keer digitaal

 F*ck de Liefde 2 is vanaf 20 mei te zien op Netflix en Anouk neemt dus een grote plek in de film in. Een fysiek grote plek om precies te zijn. Ze is dus nog nooit moeder geweest, maar heeft vast wel eens een film op Netflix gekeken. Dat voelt dan ook een stukje meer vertrouwd aan dan de buik en het bijkomende moederschap. Een Netflix film lijkt een groot project, maar in vergelijking met een kind opvoeden valt dat ook mee. Zo weten we nu dat de actrice nog haarzelf wil focussen op een filmcarrière. Dit lijkt allemaal goed te lukken zo te zien. De liefde en een kind, dat komt later wel, zo denkt Anouk ogenschijnlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...