Abbey Hoes maakt volgers blij met zeer foto uit privé album

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey hoes is momenteel door al haar oude foto albums aan het bladeren. En dan kom je wel eens wat moois tegen. 

De prachtige Abbey Hoes is een van de meest knappe vrouwen van het moment. Gelukkig plaatst ze een hoop mooie foto’s op haar Instagram account zodat je meerdere keren per week kan genieten van de actrice op haar best. Abbey heeft onlangs de boel flink opgeruimd, aangezien ze gaat verhuizen. En daarbij kwam ze een oud fotoalbum tegen. De foto’s die in dat album staan moet je simpelweg gezien hebben. Abbey ziet er namelijk echt geweldig uit op de spannende plaatjes.

Lees ook: 5 heerlijke foto’s van FHM500-winnares Abbey Hoes

Abbey laat heel Instagram foto van kadetjes zien

Abbey denkt terug aan de mooie tijd die ze in Frankrijk beleefd heeft. Daar was het weer net zo warm als in Nederland nu. kleren waren dus absoluut overbodig. Nu draagt Abbey die liever toch al niet. Ze gaat veel liever lekker naturel door de natuur heen. Laat daar nu precies een foto van gemaakt zijn. En Abbey deelt die heel rebels met haar volgers. Die vallen bijna achterover als ze deze foto van Abbey en haar kadetjes zien. Het is wel duidelijk waarom Abbey zich ontdoet van al haar kleding. Haar witte bolletjes zijn net iets te wit. Gelukkig kan de Franse zon daar verandering in brengen. Abbey zal ongetwijfeld een stuk bruiner terug zijn gekomen van de vakantie dan dat ze heen ging.

Abbey bladert door boek vol foto’s

Je komt nog eens wat tegen als je het huis aan het opruimen bent. Abbey heeft enorm veel plezier met haar fotoboek. Ze was alweer bijna vergeten dat ze hem had liggen, maar toen ze het huis op moest ruimen voor haar verhuizing kwam ze gelukkig het boek tegen. En Abbey moest toen gelijk even bladeren door de pagina’s. Op Instagram deelt ze een leuke video waarin ze al haar mooie foto’s af gaat. Waarschijnlijk staan er nog veel meer mooie schatten in dit kleine boekje verborgen. Maar die houdt Abbey voorlopig voor zichzelf, al kan daar natuurlijk binnenkort zomaar verandering in komen.
Abbey ontvangt sleutel van haar nieuwe huis

Het heeft even geduurd, maar Abbey woont eindelijk weer in Amsterdam. De prachtige actrice wil al jaren terug naar de hoofdstad, maar wonen in Amsterdam is natuurlijk niet zomaar geregeld. Er zijn gigantische wachtrijen en dat is als je de huur tenminste kan betalen. Maar het is Abbey gelukt en ze toont trots de sleutel van haar nieuwe appartementje. En die ziet er best goed uit, voor zover je dat door de deuropening kan zien. Haar buren zullen wel door het dolle zijn, want die krijgen er een ontzettend knappe buurvrouw bij. Abbey is in ieder geval gelukkig met haar nieuwe stulpje. Het kostte even wat moeite en ze moet natuurlijk nog een groot deel van haar spullen overzetten. Maar nog even en ze kan in alle rust genieten in haar Amsterdamse paleisje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.