Met De Vlam In De Karaokebar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Tilburg stond de zolder van de karaokebar in de fik. Dan is het natuurlijk vrij aannemelijk dat er iemand ‘Met De Vlam In De Pijp’ of een ander brandgevaarlijk nummer zong. 

Karaokebar in Tilburg stond in de fik © Videostil Brabants Dagblad
Karaokebar in Tilburg stond in de fik © Videostil Brabants Dagblad

Het bekendste liedje van Henk Wijngaard staat te boek als een uitstekend karaokenummer. Lekker deuntje, gemakkelijke tekst, maar wel enorm brandgevaarlijk. Dertig tonnen diesel kunnen gemakkelijk vlam vatten en dan ben je zelfs door de Brennerpas enorm ver van huis. Maar er zijn natuurlijk meerdere nummers die een (karaoke)tent in vuur en vlam zetten. Zelfs zonder brandewijn.

Panic! At The Disco

Zo geeft het volledige repertoire van Panic! At The Disco een reden om hysterisch door de club te bazuinen. De band heeft een soort snelkookpaneffect op zalen: binnen de kortste keren is het zo heet dat paniek in de disco een zekerheid is.

Moet je toch één nummer kiezen, dan is Genius = Crazy een uitstekend vlambaar nummer. Deze song schijnt erg populair te zijn in de Tibetaanse Monnikenhoek. Zij hebben er namelijk wel een handje van om zichzelf in de fik te zetten, en laat dat nou de openingszin van dit nummer zijn!

Adele – Set Fire To The Rain

De Britse zangeres Adele weet al jaren indruk te maken met haar volumineuze stem. Eigenlijk zou niemand moeten proberen haar nummers mee te zingen, maar zo nu en dan dropt Adele een meezinger. Of Set Fire To The Rain ook een karaokebar kan ontvlammen, is nog maar de vraag.

Met de emotionele lading is de kans op neerslag natuurlijk enorm, waardoor het onwaarschijnlijk is dat dit de oorzaak is van vlammende karaokefeestjes, of het moeten de tranen zijn die in je ogen branden van het feit dat de wederhelft van Adele onlangs in rook opging.

André Hazes – Speel niet met vuur

Een Nederlands karaokefeestje kan geen feestje zijn zonder dat André Hazes door de speakers galmt. Dan bedoelen we niet die milennial, maar de wijlen volkszanger. Hazes bracht nummers die je gemakkelijk kon meezingen, wat ze natuurlijk ideaal voor karaoke maakt.

Dat daar zo nu en dan ook een dosis levenswijsheden bijzaten, bewijst Speel niet met vuur. Dat maakt het heel onwaarschijnlijk dat dit nummer ook echt een karaokefeestje ontvlamd.

Mr. Polska – Vlammen

Wanneer er een man in Polen doodvriest tijdens de wintermaanden, gaat dit nieuws als een lopend vuurtje rond. Maar ook als een Pool een heet zomerhitje produceert, vlamt het zonder problemen uit de speakers. Ook tijdens de winter. Het houdt je alleen niet warm als je met een dekentje wodka in de vrieskou in slaap valt. Deze Polska pakt dat anders aan. Je moet vlammen voor je leven, de hele nacht. 

Acda en De Munnik – Als het vuur gedoofd is

Het is natuurlijk moeilijk te bepalen welke van deze nummers de boosdoener kan zijn. Wel kunnen we met zonder zekerheid zeggen dat er één meezinger is die na afloop van het bluswerk van de Tilburgse brandweer ter gehore gebracht kan worden.

Daarvoor kun je simpelweg niet om Acda en De Munnik heen. De twee Nederlandstalige zangers maakten genoeg meezingers, waarvan je zeker wist dat er één bijzit die toepasselijk is voor deze situatie. Want het is waar: als het vuur gedoofd is, dan komen de wolven. 

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.