6 leuke weetjes over presentatrice Maaike Timmerman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maaike Timmerman is elke werkdag op tv te zien. Wie wil er nou niet in de ochtend wakker worden met het nieuws van de knappe brunette?

Naast presentatrice van Goedemorgen Nederland schuilt er nog veel meer achter Maaike Timmerman. De leukste weetjes hebben we op een rijtje gezet.

1. Maaike Timmerman groeide op in beruchte wijk

Op 23 april 1987 werd Maaike geboren in Utrecht. De presentatrice Maaike groeide op in Vianen. Dit was niet in zomaar een wijk, maar in de beruchte ‘Thagi-wijk’. Onder de volksmond heet de wijk zo omdat de het Nederlandse drugscircuit hier veel opereerde. Maaike geeft aan een hele fijne jeugd te hebben gehad maar af en toe had ze wel last van vervelende straat intimidatie.

2. Maaike Timmerman bij Goedemorgen Nederland

Maaike Timmerman heeft een indrukwekkende carrière als journalist en presentatrice. Zo studeerde Maaike in 2009 af aan de hogeschool van Utrecht in de richting journalistiek. Als eerste baan in de media begon Maaike bij Hart van Nederland. Tegenwoordig is Maaike elke werkdag heel vroeg te zien bij Goedemorgen Nederland waarin ze actualiteiten bespreekt. Wat opvallend is, is dat Maaike Timmerman als één van de weinige presentatrices zonder autocue presenteert. Het enige dat Maaike gebruikt voor steekwoorden is haar tablet.

3. Met deze man heeft Maaike Timmerman een relatie

Helaas voor alle mannen in Nederland is Maaike Timmerman al jaren in een gelukkige relatie. De brunette ontmoette haar man Maarten Blankesteijn tijdens hun studie journalistiek. De twee gingen via school op reis naar Indonesië en daar sloeg de vonk helemaal over. In 2017 zijn Maaike en Maarten samen getrouwd. Naast dat Maaike bekend is op tv, is haar man Maarten ook een enigszins bekend gezicht. Zo richtte hij het bekende nieuwsmedium ‘Blendle’ op. Op onderstaande foto is het gelukkige koppel te zien tijdens een vakantie in Italië.

 

4.Maaike Timmerman heeft ruzie met Thierry Baudet

In aanloop van de verkiezingen schoof Thierry Baudet aan bij Goedemorgen Nederland. Hier deed hij gelijk felle uitspraken over dat NPO1 ‘fake news’ verspreid en tegen hem is. Dit resulteerde in een ruzie tussen Maaike Timmerman en Thierry Baudet tijdens de ochtendshow.

5. Maaike Timmerman zwanger

Maaike Timmerman raakte in hetzelfde jaar dat ze trouwde met haar vriend Martijn ook gelijk zwanger. Het liefst is Maaike elke dag aan het werk, want naar eigen zeggen kan ze maximaal 2 dagen rust nemen. Zo staat ze voor de ochtendshow elke werkdag op om 3:10! Toch moest Maaike aan haar rust geloven toen ze zwanger raakte en beviel van haar zoontje Tom. Niet veel later was Maaike wederom zwanger. Dit keer van een mooi meisje. Maaike beviel voor de tweede keer in september 2019. Bij het bekendmaken van de geboorte van haar dochter Roos schreef ze de humoristische tekst: ”NIEUW! Van de makers van Tom Blankesteijn… (★★★★★) ROOS BLANKESTEIJN!”. Beide kindjes hebben fel blond haar.

6. Maaike Timmerman krijgt kritiek van Johan Derksen bij Op1

Tijdens een uitzending van Veronica Inside lieten de tafelmannen , waaronder Johan Derksen, zich flink uit over Maaike Timmerman als presentatrice. Zo mocht Maaike een keer invallen tijdens de latenight show van Op1. Samen met Jort Kelder presenteerde ze de show. Johan Derksen heeft naar eigen zeggen tanden knarsend zitten kijken naar de show omdat Maaike alle aandacht zou hebben getrokken. Ook vond Johan Derksen dat Maaike veel te veel aan het woord was en Jort Kelder niet liet uitpraten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!