5 zaken waar vrouwen kei hard op afknappen!

waar vrouwen op afknappen

Heb je een nieuwe vriendin en wil je er deze keer wel 100% voor gaan? Dan is het soms best een uitdaging. De perfecte partner bestaat immers niet, maar je moet natuurlijk wel je best doen om de relatie te laten werken. Je kunt dan in ieder geval rekening houden met een aantal dingen waar vrouwen echt op afknappen. Welke dit zijn, lees je hieronder!

Afknapper 1: Snel het bed in willen duiken

Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar en dat is op een aantal gebieden ook wel te merken. Zo is het libido van een man in het algemeen een stuk hoger dan bij een vrouw. Jij wil dan zo snel mogelijk met haar naar bed, terwijl een vrouw daar niet meteen zin in heeft. Vrouwen vinden het dus in het algemeen ook niet leuk als je op een date night na een uur al richting de slaapkamer wil. Het is dus erg belangrijk dat je het zo snel mogelijk volhoudt en pas later op de avond aangeeft dat je graag een stapje verder zou willen.

Afknapper 2: Slechte verhalen over je ex vertellen

Je wil je nieuwe vriendin natuurlijk niet het gevoel geven dat je in je hoofd nog veel met je ex bezig bent. Overdrijf er alleen niet in door slecht over je exen te praten. Ieder verhaal heeft namelijk twee kanten en je ex-vriendin is er niet om haar kant te vertellen. Vrouwen zijn niet dom en geloven heus niet dat toevallig al je ex-vriendinnen niet sporen. Als je dus vervolgens je ex constant zwart loopt te maken, dan gaat je huidige vriendin op een gegeven moment denken of het wellicht niet aan jou ligt dat je vorige relatie uit ging.

Afknapper 3: Desinteresse

Gelijkwaardigheid is erg belangrijk in een relatie. Je moet elkaar dus serieus nemen, want anders ontstaan er scheve verhoudingen. Neem je vriendin dus echt serieus en dat betekent dus ook dat je bijvoorbeeld meer in haar horoscoop moet verdiepen. Sterrenbeelden vertellen namelijk veel meer over de karaktereigenschappen van een persoon. Luister daarnaast altijd naar de verhalen die je vriendin te vertellen heeft en lach haar niet uit als ze een keer iets doms zegt. Niemand is perfect en jij zegt zelf waarschijnlijk ook weleens iets raars. Je vindt het dan ook niet tof als anderen je vervolgens belachelijk maken om je uitspraken. Natuurlijk kun je elkaar wel af en toe plagen, maar uiteindelijk moet je vriendin wel het gevoel hebben dat je haar respecteert en serieus neemt.

Afknapper 4: Respectloos gedrag vertonen naar anderen

Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Vrouwen hebben hier oog voor en vinden het dan ook belangrijk dat je anderen met respect behandelt. Het is dan ook echt een enorme afknapper als je bijvoorbeeld iemands uiterlijk belachelijk maakt. Ook respectloos gedrag naar familie en vrienden van je vriendin toe is niet acceptabel.

Afknapper 5: Geen interesse tonen

Tenslotte moet je uiteraard interesse in elkaar tonen. Luister dus altijd naar haar verhalen, want andersom doet ze dat ook bij jou. Onthoud daarbij zoveel mogelijk dingen die ze vertelt en laat dit ook zien. Als ze bijvoorbeeld iets belangrijks op haar studie of werk heeft, dan moet je hier de volgende keer naar vragen. En als haar hobby bijvoorbeeld paardrijden of astrologie is, moet je hier dus ook gewoon interesse in tonen.

Gerelateerde berichten

Vorig artikelDyantha Brooks is heter in Expeditie Robinson dan in Shownieuws
Volgend artikelDeze 3 eigenschappen maken Dionne Stax de ideale OP1 presentatrice