5 redenen waarom we Vitesse-trainer Leonid Slutsky gaan missen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na vijf nederlagen op rij kondigde Slutsky per direct zijn ontslag aan. Het evenaren van dit negatieve clubrecord was reden genoeg voor de meest Russische Rus die ooit geRust heeft om de eer aan zichzelf te houden. Wij gaan hem in ieder geval missen.

Hij let op zijn conditie

Doelman Remko Pasveer vertelde tegen NRC dat zijn beslissing op typisch botte en Russische wijze verliep: “De trainer kwam de kleedkamer binnen en maakte meteen zijn beslissing duidelijk. Vervolgens liep hij weg.” Misschien verwachtte de keeper dat hij net als tijdens een wedstrijd nog even bleef ijsberen.

Hij heeft flow

Tegen de NOS vertelde Slutsky dat zijn zoon rapper wil worden. Daar haalt hij waarschijnlijk zijn gevoel voor ritme vandaan. Zijn klaagzang tegen een scheidsrechter had zo’n lekkere flow dat iemand er een beat onder zette.

Hij heeft zelfspot

Als je ploeg vijf keer achter elkaar verliest, is misschien je beste optie niet bij de pakken neer te gaan zitten. Dan kan je maar beter met een flinke dosis zelfspot naar jezelf kijken. En dat kan onze favoriete Rus wel. Met zijn – verrassend goede- photoshopkunsten is hij er niet bang voor zichzelf belachelijk te maken.

Hij heeft een bijzondere muzieksmaak

Niet alleen heeft hij een verrassende Instagrampagina voor een man van zijn leeftijd, ook heeft hij een bijzondere muzieksmaak. Je verwacht hem eerder bij een concert van Neil Young of Bruce Springsteen dan bij P!nk. Maar daar staat hij dan als enige in het publiek te swingen.

Hij weet zijn kansen te spreiden

Dat hij kan dansen wisten we al van de mannen van VI. Toen hij aantrad als trainer van Vitesse waren ze bij VI aan de tafel erg benieuwd naar de bijzondere trainer. Na wat graven vonden ze hem in een Russische liveshow waar hij liet zijn danskunsten liet zien. Nu hij weer werkloos is, kan hij weer terug naar het koude oosten. Maar hij lijkt het wel naar zijn zin te hebben hier in Nederland. En er wachten hier genoeg kansen. Hij zou goed passen in het volgende seizoen van Holland’s Got Talent of Sterren Dansen Op Het IJs. Wat ons betreft scoort hij daar wel.

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.