5 redenen waarom Maan de Steenwinkel in plaats van S10 naar Songfestival moet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Over wie namens Nederland op het Songfestival in 2022 zou optreden was veel ophef. Velen dachten dat Maan de Steenwinkel op het podium zou staan, maar die onvergetelijke kans pakte zangeres S10 haar af.

Vóór de bekendmaking van wie Nederland zou vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in 2022 werd Maan de Steenwinkel daarover geïnterviewd. Zij was namelijk de grote verdachte voor een groot deel van Nederland. In het interview werd Maan geconfronteerd met het feit dat ze verdacht werd, maar deed ze alsof ze van niks afwist. Volgens een showbizzkanaal klopt dat voor geen meter en was haar antwoord “Dan weet jij meer dan ik!” een groot leugen. Er wordt gezegd dat de auditie van Maan afgewezen is door het Songfestival. Niet alleen het Songfestival was het niet eens met het nummer, ook zangeres S10 vond het maar niks. Zij zou het nummer backstage helemaal hebben afgekraakt en het zelfs ‘duf’ hebben genoemd. Blijkbaar was de auditie van S10 (Stien den Hollander) stukken beter, want haar zien we volgend jaar op het Songfestival podium. Dat kondigde de zangeres via Instagram aan met het veelbelovende filmpje hieronder. Toch zijn wij er heilig van overtuigd dat Maan de Steenwinkel meer kans had om te winnen.

1. Maan heeft The Voice Of Holland gewonnen

Maan weet natuurlijk al hoe het is om een talentenjacht te winnen. In 2016 won ze The Voice Of Holland met haar coach Marco Borsato. Met die prestatie in de pocket had ze het Eurovisie Songfestival makkelijk kunnen winnen. Die winst heeft ook nog eens bewezen dat Maan een van de mooiste stemmen van Nederland heeft. Waarom zou het Songfestival die prachtige Nederlandse stem niet wereldwijd willen laten horen?

2. Maan de Steenwinkel is een master in hits scoren

S10 scoorde natuurlijk een flinke hit met ‘Adem je in’. Het nummer stond 8 weken in de hitlijsten en behaalde daarbij de 15e positie op het hoogtepunt. Dat zijn mooie getallen, maar Maan scoort toch net een tikkeltje hoger. Ze scoorde meerdere keren een nummer 1 hit en kwam met veel meer nummers in de hitlijsten terecht. Haar muziek slaat duidelijk beter aan in Nederland en kan daarom Nederland beter vertegenwoordigen.
3. S10 is te jong, maar Maan de Steenwinkel heeft de perfecte leeftijd

Veel verschil zit er niet tussen de leeftijd van Stien den Hollander en Maan de Steenwinkel. S10 is nog wel erg jong om aan zo’n spannend gebeuren mee te doen; de zangeres is 21 jaar. Maan is 3 jaar ouder en dat betekent dat ze 3 jaar meer levenservaring heeft dan Stien. Ook overtreft niemand Maan met de leukste 24 jaar verjaardagsfoto hierboven. Nog belangrijker: Maan heeft dé geluksleeftijd als het gaat om het winnen van het Songfestival. In 2019 won Duncan Laurence ook het Eurovisie Songfestival op 24-jarige leeftijd. Dat kan geen toeval zijn toch?

Lees ook: Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

4. Maan weet wel hoe ze het favorietje van de selectiecommissie wordt

Als we de geluiden mogen geloven, weten we wel hoe Maan de favoriet van haar coach Marco Borsato in The Voice Of Holland werd. Het is al een lange tijd geleden, maar ze wist het ook op 18-jarige leeftijd al voor elkaar te krijgen. Maan weet dus wel welk trucje ze moet doen om de selectiecommissie over te halen…
5. Maan de Steenwinkel is een erg ervaren Nederlandse zangeres

Vanaf 2016 houdt Maan zich dus al druk bezig met het vaststellen van haar plekje in de Nederlandse muziekindustrie. De zangeres is al erg ervaren doordat ze met veel andere bekende artiesten samen heeft gewerkt. Ook kan ze natuurlijk bijzonder goed zingen en weet ze precies hoe ze een hit moet scoren. Dat heeft ervoor gezorgd dat de zangeres in het Ziggo Dome mag optreden. Op het podium hebben al heel wat grote artiesten gestaan, en ook zij mag er nu een show geven. Dat kondigde Maan ze met de Instagram foto hierboven aan. Het Eurovisie Songfestival podium heeft ze dus helemaal niet nodig…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!