5 opmerkelijke weetjes over columniste Debby Gerritsen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds kort kent iedereen de naam van Debby Gerritsen. Na het lezen van haar uitgesproken columns over onder andere Marco Borsato is het duidelijk dat deze dame een zeer uitgesproken mening heeft. En aangezien we graag meer willen weten over dit soort unieke vrouwen, moeten we het natuurlijk even over Debby hebben!

Journaliste Debby Gerritsen heeft in meerdere bekende magazines haar uitgesproken zegje gedaan. Bang om haar mening te delen is ze zeker niet! De columniste heeft niet zo’n bekend gezicht, maar haar teksten heb je misschien wel ooit eens gelezen. Zo schrijft Debby elke week in het AD over haar (vrouwelijke) blik op de actualiteit. Zo deelde ze onlangs flink uit aan de steeds vaker bekritiseerde Marco Borsato. Hoewel ze zich een lange tijd achter haar woorden verscholen heeft gehouden, treedt ze de laatste steeds meer op de voorgrond. Niet alleen het geschreven woord houdt Debby bezig: tegenwoordig neemt ze ook een podcast op met andere vrouwen die bij het AD werken. Iets positiefs schrijven; daar heeft Deb soms nog wat moeite mee. Daarom zetten wij de columniste vandaag in een positief zonnetje!
1. Ken je Debby Gerritsen al? Dat komt door De Slimste Mens

In 2019 wilde Debby Gerritsen Nederland laten zien wat ze in huis heeft. De columniste werd gevraagd om mee te doen aan De Slimste Mens en die kans greep ze natuurlijk meteen. Ze nam het op tegen politica Lisa Westerveld en influencer Rutger Vink, maar kwam helaas niet zo ver in het programma. Door haar deelname aan De Slimste Mens viel Debby gelijk op onder het publiek, en dan vooral onder de mannen.

Lees ook: Dit is waarom Lisa Westerveld van GroenLinks Jesse Klaver gaat vervangen

2. De partner van columniste Debby Gerritsen

Debby Gerritsen is natuurlijk heel druk bezig met het schrijven van columns vanuit haar vrouwelijke perspectief. Daardoor vergeet ze soms dat mannen niet altijd verschrikkelijk zijn. Helaas heeft Debby er nog geen aan de haak kunnen slaan, maar dat zou ook aan haar kritische blik en duidelijke mening kunnen liggen. De ware zal ze echt nog wel vinden, maar voor nu heeft deze powervrouw helemaal geen man aan haar zijde nodig!

3. Wat? Is dit de geboorteplaats van Debby Gerritsen?

Je zou denken dat Debby Gerritsen uit een grote stad zou komen. Amsterdam of zo. Toch is ze opgegroeid in Raalte, een dorpje in Overijssel tussen Deventer en Zwolle. Hoewel ze niet in Amsterdam is geboren, droomde ze er toch van om daar te wonen. En dat deed ze: op haar 17e vertrok Deb naar de grote stad om Communicatie te studeren. Die opleiding deed haar goed, want inmiddels werkt ze als hoofdredacteur bij magazine Viva.
4. Debby Gerritsen deelt vakantie op Instagram kanaal

Er is een ding wat Gerritsen maar al te graag doet, en dat is op vakantie gaan. Het Instagram account van de columniste staat er vol mee. Zo is de blondine onlangs op locaties als Mallorca, Zuid-Afrika en Colombia geweest. Gelukkig deelt ze foto na foto van haar mooie reizen. Deze zijn allemaal op haar Instagram kanaal te bekijken.
 5. Debby heeft toch partner voor het leven…

Nog even terugkomend op de partner van Debby Gerritsen. Die heeft ze écht niet nodig, want thuis geniet de columniste van het gezelschap van haar trouwe viervoeter. Ze is een echte kattenliefhebber en krijgt er ook geen genoeg van om met haar eigen kat te poseren. Miss Fonzie, de kat van Debby, heeft zelfs een eigen Instagram account!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!